Webwinkelcommunity in het nieuw

Webwinkelcommunity in het nieuw

Webwinkelcommunity, een online platform van en voor webwinkeliers, is in een compleet nieuw jasje gestoken. De website heeft een nieuwe look, maar komt ook met nieuwe features, waaronder het delen van nieuwsberichten en het aanmaken van eigen groepen. Ook komt de site met een eigen academy en zullen er Webwinkelcommunity Awards worden uitgereikt.

Wie nu Webwinkelcommunity bezoekt, leest in het groot “The Next Generation community voor webwinkels”. De bezoeker wordt daarbij frequente updates, een fanatieke community en regelmatig nieuwe functies beloofd.

Google-vrije community

De online community zag in 2014 het levenslicht en voerde een jaar later een opmerkelijke wijziging door: de website werd ‘Google-vrij‘. Berichten die werden gepost waren zo niet langer vindbaar in de populaire zoekmachine. Hiervoor was gekozen om webwinkeliers vrijer te laten posten; ze hoefden niet langer bang te zijn dat hun (persoonlijke) opvattingen op het openbare web waren te vinden.

Volgens oprichter Patrick Heijmans is er de laatste tijd in de markt nog meer vraag naar het helpen van webwinkels. “Om deze reden heeft Webwinkelcommunity een compleet nieuwe website opgezet. Deze moet de basis gaan vormen voor alle communicatie over, voor en door webwinkels”, zo weet hij te melden.

Webwinkelcommunity Awards

Op de vernieuwde website kunnen aangemelde webwinkeliers en andere ecommerce-liefhebbers nieuwsberichten vermelden, eigen groepen aanmaken of zogenaamde expert-badges verdienen. Ook biedt Webwinkelcommunity de optie om eigen blogartikelen te schrijven, komt er een academie waar onder andere cursussen gevolgd kunnen worden en zal het platform ook de Webwinkelcommunity Awards gaan uitreiken.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten