menu

Webshop wil zieke kinderen verrassen, wie helpt?

Webshop wil zieke kinderen verrassen, wie helpt?Een webwinkel in trampolines stuurt klanten na een bestelling zonnebrillen op voor de kinderen in het gezin. Maar nu heeft die webwinkel nog tientallen guldenzegels over, die per 1 november zullen verlopen. Nu willen ze zonnebrillen cadeau doen aan kinderen die in een ziekenhuis liggen. Maar daarvoor hebben ze wel de adresgegevens van zieke kinderen nodig. Help jij mee?

In de winter van 2012 liep Hans van Leersum van Trampolineplezier rond met een idee dat op twee gedachtes was gestoeld. “Als eerste: kinderen zijn met een klein cadeau vaak net zo blij als met de trampoline die hun ouders voor hen kopen. En als tweede: we herinnerden ons hoe we het heerlijk vonden om post te krijgen toen we zelf klein waren.” Uiteindelijk kwamen ze op het idee om de kinderen van hun klanten te verrassen met een eigen zonnebril. Dit werd van tevoren niet aangekondigd, omdat anders de verrassing eraf zou zijn en omdat ze niet wilden dat het een reden werd om juist bij hen te bestellen.

De webwinkel had guldenpostzegels ingekocht om de zonnebrillen op de post te kunnen doen, omdat die zegels tot uiterlijk 1 november geldig zijn en dus met flinke korting werden verkocht op online marktplaatsen. Nu zitten ze echter nog met een boel zegels én zonnebrillen. Die willen ze nu gebruiken om zieke kinderen die in een ziekenhuis in Nederland liggen een klein cadeautje te sturen. Alleen kennen ze (gelukkig) geen zieke kinderen, dus hopen ze via social media en bijvoorbeeld dit artikel zoveel mogelijk adressen in te zamelen, zodat ze zoveel mogelijk kinderen een plezier kunnen doen.

Mocht je een naam en adres weten, dan kun je die naar de webwinkel opsturen via hun Facebook-pagina. We juichen dit initiatief natuurlijk toe en hopen dat er veel kinderen verblijd kunnen worden met een klein en gratis presentje!

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch