Webshop Blabloom verhuist naar groter magazijn

Webshop Blabloom verhuist naar groter magazijn

De webshop van Blabloom is verhuisd naar een nieuw en groter magazijn, zodat het omnichannel-bedrijf weer verder kan groeien. De fysieke winkel blijft op haar huidige locatie in Houthalen-Oost, maar het magazijn staat nu in Opglabbeek.

Dit nieuwe magazijn, ingericht om te fungeren als verzendmagazijn voor de webshop, werd opgezet om verdere groei van het Belgische bedrijf mogelijk te maken. De webshop van Blabloom is in tweeënhalf jaar tijd namelijk aardig uit haar voegen gebarsten. Dit jaar verzond de verkoper van ecologische babyproducten meer dan 15.000 pakketjes naar klanten in België en Nederland.

Webwinkel gestart na onvrede over aanbod

Hoewel de webshop dus verder groeit en er een nieuw magazijn is geopend, betekent dat niet dat Blabloom iets aan haar formule verandert. Het verkoopt nog steeds producten die ecologisch, ergonomisch en pedagogisch verantwoord zijn. Kim Smeets en Annelies Vanvinckenroye startten de winkel in 2014, nadat ze merkten dat in andere winkels dergelijke producten ontbraken. “Ik was zwanger van mijn tweede kindje en op zoek naar eerlijke producten. Ik merkte dat die zoektocht vaak teleurstellend was. Ik miste duidelijke info over de producten en ervaring van de verkopers. Ik vond dat het beter kon en greep de kans om Blabloom op te starten”, aldus Kim.

Klant helpen zoals je zelf geholpen wil worden

Samen met Annelies en acht andere collega’s (waaronder hun echtgenoten) testen ze de producten zelf voordat ze in de winkel komen te liggen. De webwinkeliers besteden veel aandacht aan het kiezen van de juiste producten en het leveren van deskundig advies. “We helpen onze klanten zoals we zelf geholpen willen worden. In de fysieke winkel, maar ook online. We doen ons best om het online shoppen zo persoonlijk mogelijk te laten verlopen. Zo gaan we steeds voor een persoonlijke aanpak én een snelle thuislevering”, zo legt Annelies uit.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten