Picqer Fulfilment laat fulfilmentbedrijven magazijn automatiseren

Picqer Fulfilment laat fulfilmentbedrijven magazijn automatiseren

Picqer heeft een nieuw product gelanceerd: Picqer Fulfilment. Hiermee kunnen (e)fulfilment-bedrijven hun magazijn op gemakkelijke wijze automatiseren. Picqer bood dit al aan voor webwinkels met een eigen magazijn, maar komt nu ook fulfilment-spelers tegemoet.

Volgens mede-oprichter Casper Bakker heeft het een jaar aan ontwikkelen en testen gekost, maar Picqer Fulfilment is nu een feit. Met de online software kunnen fulfilment-bedrijven hun magazijn automatiseren. De software houdt realtime de voorraad bij, levert foutloos en zo snel mogelijk bestelling uit en versnelt het inkoopproces.

Aangepast aan situatie fulfilmentbedrijven

Picqer bood een dergelijke dienst al aan voor webwinkels met een eigen magazijn, maar Picqer Fulfilment is speciaal aangepast aan de situatie van fulfilment-spelers. Bestellingen van alle klanten kunnen bijvoorbeeld gecombineerd worden, terwijl de voorraad per klant wel gescheiden blijft. Ook kunnen klanten van de fulfilment-bedrijven realtime meekijken wat er gebeurt met hun voorraad en bestellingen.

Hetzelfde platform en API

Picquer Fulfilment en Picqer delen wel hetzelfde platform, waardoor ze beide gebruik kunnen maken van dezelfde koppelingen met webwinkels en pakketdiensten. Ook is de API van Picqer Fulfilment hetzelfde als die van de gewone versie.

Picqer Fulfilment

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten