Otto-dochter About You lanceert in Nederland

Otto-dochter About You lanceert in Nederland

De Duitse webwinkel About You is nu ook in Nederland actief. Ons land is hiermee de vierde Europese markt waar de fashionshop actief is, nadat het dochterbedrijf van ecommerce-gigant Otto eerder al in thuisland Duitsland en in Oostenrijk en Zwitserland een online shop opende.

About You zegt op de homepage meer dan 110.000 producten van zo’n 800 merken te verkopen. Hieronder vallen het eigen merk, maar ook Nike, Adidas, Jack & Jones en Only. In Duitsland biedt About You klanten al langer de optie om bepaalde outfits te shoppen, die zijn samengesteld en worden geshowd door bekende Duitse ‘influencers’ als Lena Gerke en Eva Padberg. Voor de Nederlandse markt heeft About You onder andere de Amsterdamse Instagrammer Jolielot weten te strikken.

Gratis verzending, 100 dagen retourrecht

Artikelen worden binnen één tot drie werkdagen geleverd en daarbij hoeven klanten geen verzendkosten te betalen. En als er kleding geretourneerd moet worden, kost dat ook niks extra’s. Consumenten hebben ook nog eens 100 dagen de tijd om niet passende of matchende kleding te retourneren. About You biedt diverse betaalmethoden aan, waaronder het in ons land populaire iDeal. Ook kopen op rekening of afrekenen met PayPal behoren tot de mogelijkheden. Pakketjes worden verzonden met PostNL en DHL.

About You

About You is een online-shoppingmerk van Collin, de ecommerce-startup die deel uitmaakt van ecommerce-gigant Otto Group. About You werd in Hamburg gelanceerd in mei 2014 en heeft sindsdien meer dan 2,5 miljoen klanten weten aan te trekken.

About You in Nederland

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten