LogiVert focust zich op multichannel

LogiVert focust zich op multichannel

LogiVert reageert op de verschuivingen binnen de ecommerce-sector en gaat zich specifiek focussen op de multichannel-strategieën van webwinkeliers. Met Facebook- en multishop-oplossingen, die het bedrijf zal introduceren tijdens de Webwinkel Vakdagen deze week, kan de ondernemer zijn online verkoopmogelijkheden breder inzetten.

Verschillende webwinkelsoftware-aanbieders komen met de nieuwste trends en ontwikkelingen bij de start van een nieuw jaar. Het is dan makkelijker om nieuwe functionaliteiten te lanceren aangezien de drukste feestmaanden net voorbij zijn, en gemakkelijk direct bij een groot publiek bekend te maken dankzij de Webwinkel Vakdagen. Hét ecommerce-event dat deze woensdag en donderdag weer in de jaarbeurs plaatsvindt.

LogiVert Enterprise
De aanbieder van webwinkelsoftware komt met het nieuwe Enterprise-pakket, waarmee een nieuw segment wordt aangeboord in de webwinkelsoftware-markt. Het biedt niet alleen software, maar ook professionele hosting, maatwerk layouts en consultancy.

Facebook Shop
LogiVert zal tijdens de Webwinkel Vakdagen deze week ook de Facebook Shop introduceren. Webwinkeliers kunnen dan een webwinkel beheren op het sociale netwerk, terwijl ze gebruikmaken van dezelfde bekende backoffice als die ze gewend zijn van LogiVert.

Meerdere shops met een beheeromgeving
Naast Fcommerce is er nog een andere trend binnen de ecommerce die LogiVert ook zal aanbieden. Steeds meer ondernemers beheren meerdere webwinkels en bereiken daardoor diverse nichemarkten. Maar om dit kunnen te doen zijn ze vaak wel veel tijd kwijt aan het organiseren van de verschillende voorraden en klantenbestanden. Met de multishop-functionaliteit van LogiVert kan de webwinkelier vanaf nu vanuit één beheeromgeving de diverse webwinkels aansturen.

LogiVert Online
De vierde nieuwe functionaliteit die door de webwinkelsoftware-aanbieder deze week op de Webwinkel Vakdagen zal worden geïntroduceerd, is LogiVert Online. Want vanuit een willekeurige locatie de webwinkel beheren, zat niet standaard in het pakket. Met de komst van het nieuwste pakket kom daar nu verandering in. Door deze zogeheten cloud-oplossing is het mogelijk om vanuit elke locatie in te loggen via de browser en de webwinkel te beheren.

Genoeg nieuws dus voor de klanten van Logivert om weer even vooruit te kunnen!

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten