Lil’ Kleine’s webwinkel Jorik.com geopend

Lil’ Kleine’s webwinkel Jorik.com geopend

Rapper Lil’ Kleine heeft vandaag zijn eigen webwinkel geopend: Jorik.com. De online shop was eerder alleen nog te bezoeken voor fans die een toegangscode hebben gekregen, maar sinds vanmiddag is de shop voor iedereen toegankelijk.

De webwinkel is duidelijk geen standaard webwinkel. Afgezien van de manier waarop het eerst fans toegang bood en daarna pas het grote publiek, heeft het ook een aparte manier om de producten bij de consument onder de aandacht te brengen. De productpagina bestaat namelijk uit twee kolommen. Wanneer je de een omhoog scrollt, gaat de ander omlaag.

Het onorthodoxe scrollen op Jorik.com, de webwinkel van rapper Lil' Kleine.
Het onorthodoxe scrollen op Jorik.com, de webwinkel van rapper Lil’ Kleine.

Webshop sluit telkens voor livegang nieuwe collectie

Nog een interessante gimmick van Jorik.com is dat het – net als Apple voorafgaand aan een productrelease – de site soms even sluit. Dit wordt iedere laatste donderdag van de maand gedaan, vlak voordat er een nieuwe collectie live gaat. Het gaat hier om exclusieve items die dan ook tijdelijk beschikbaar zijn.

Veel fans op Instagram

De webwinkel van Lil’ Kleine is ook actief op Instagram, waar het al meer dan 66.500 volgers heeft. Dat is nog niks vergeleken met het eigen Instagram-account van de rapper, waar meer dan 1,5 miljoen fans alles volgen wat ‘ie doet. Het lijkt er dus op dat de webshop niet om bezoekersverkeer verlegen hoeft te zitten.

Webwinkel op basis van Shopify

Jorik.com is gemaakt door de shopbouwers van Ask Phill, die bijvoorbeeld ook de webwinkel van Parfumado voor hun rekening namen. En net als die online shop, is ook de webwinkel van Lil’ Kleine gebouwd op de webwinkelsoftware van Shopify.

De verzending van producten gebeurt via DHL, zo meldt Emerce. De bestelde producten zouden binnen één tot drie werkdagen bij de klant thuis moeten zijn. Consumenten uit zowel Nederland, België en Duitsland kunnen rekenen op gratis bezorging. Betalen kan via iDeal, Paypal, Giropay, Bancontant, Visa card, Mastercard, American Express, en Pay later with Klarna

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten