menu
lightspeed ecommerce
MageTestFest

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

MageTestFest

woensdag 15 november - zaterdag 18 november
De Prodentfabriek, Amersfoort, Amersfoort, Nederland

Evenement details

Datum: woensdag 15 november - zaterdag 18 november Locatie: De Prodentfabriek, Amersfoort, Amersfoort, Nederland
Evenement website Google Calendar iCal

Van 15 tot en met 18 november organiseert Yireo het MageTestFest, een evenement speciaal gericht op Magento-ontwikkelaars. Deze one-trackconferentie heeft maar één onderwerp: testen.

Het internationaal getinte event draait dus om testen, iets wat van erg groot belang is voor clean coding. Gedurende vier dagen zullen onderwerpen als TDD, BDD, DD en unit testing natuurlijk de revue passeren. Het event focust natuurlijk ook op Magento 2, dat zelf ook gericht is op testing. De langverwachte opvolger van Magento 1 bevat unit-tests voor zowel PHP als JavaScript en gebruikt onder andere Dependency Injection en SRP, waarmee je betere tests kunt schrijven in je eigen extensies.

Het blijft natuurlijk wel een ingewikkeld onderwerp waarbij goede kennis vereist is. En omdat de code voortdurend evolueert, moeten je tests mee-evolueren. MageTestFest zal deelnemers handige tips geven en meer vertellen over de onderliggende theorie zodat je er optimaal van kunt profiteren.

MageTestFest is eigenlijk zowel een conferentie, als een workshop, als een hackathon. Je kan dus ook zelf beslissen naar welk deel van dit event je gaat. Het begint ieder geval met twee dagen lang workshops, van Sebastian Bergmann en Mathias Verraes. De eigenlijke eventdag (17 november) staat in het teken van een aantal inspirerende sprekers. Onder andere de eerder twee genoemde heren, maar ook Vinai Kopp en Fabian Schmengler zullen hun expertise met het aanwezige publiek delen.

Het event wordt op de laatste dag afgesloten met een hackathon, die wordt begeleid door “de beste Magento-core-ontwikkelaars van dit moment”.


Locatie MageTestFest

« Terug naar het overzicht