NextChapter Boost 5

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

NextChapter Boost 5

Evenement details

Datum: donderdag 22 februari Locatie: Online evenement (Nederland) Organisator: NextChapter
Evenement website
Google Calendar iCal

Na het succes van eerdere webinars organiseren NextChapter en Retail Rocket op donderdag 22 februari, van 10:00 – 10:20 uur de vijfde editie van NextChapter Boost. Wederom een boost aan kennis.

Wat is NextChapter Boost?

NextChapter Boost is een kennisplatform waarmee NextChapter bezoekers wil informeren over belangrijke ecommerce-ontwikkelingen.

Thema van deze editie

Dit keer gaat de boost dieper in op de twee meest populaire replatform opties van het moment, een Suite of Best of Breed. Replatformen is een hot topic waar veel bedrijven mee bezig zijn. Echter gaat dit gepaard met veel vragen en uitdagingen. Met dit webinar wil NextChapter jou daarmee helpen.

In deze sessie van 20 minuten gaat Michiel Bestebroer diep in op de twee meest populaire replatform opties van het moment: Suite en Best of Breed. Aan de hand van praktische voorbeelden en een duidelijke uiteenzetting licht Michiel toe wat de kansen, risico’s, mogelijkheden en uitdagingen zijn van beide replatforming methoden. Waar moet je aan denken qua integratie, wat is een composable ecosysteem, welke kosten gaan er mee gemoeid en wat is de time to market?