NextChapter Boost 6

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

NextChapter Boost 6

Evenement details

Datum: donderdag 02 mei Locatie: Online evenement (Nederland) Organisator: NextChapter
Evenement website
Google Calendar iCal

Na het succes van eerdere webinars organiseren NextChapter en Retail Rocket op donderdag 2 mei, van 10:00 – 10:20 uur de zesde editie van NextChapter Boost. Wederom een boost aan kennis.

Wat is NextChapter Boost?

NextChapter Boost is het ecommercekennis- en inspiratieprogramma van NextChapter. Gedurende het jaar brengt het bedrijf jou samen met andere experts op de hoogte van de laatste e-commerceontwikkelingen. Deze keer doet het platform dat samen met ChannelEngine.

Thema van deze editie

In deze sessie vertelt marktplaatsexpert Niels Floors van ChannelEngine alles over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marktplaatsen. Daarnaast legt hij bewezen strategieën uit die elke verkoper onder de knie moet hebben. Dit alles om in het hedendaagse marktplaatsecosysteem succesvol te kunnen verkopen.

Overweeg je de stap te zetten naar verkopen op marktplaatsen of heb je al ruime ervaring, dan belooft dit webinar essentiële inzichten en tactieken te bieden om jouw verkoopprestaties op platforms zoals Amazon, eBay, Bol.com en meer te versterken. Niels duikt dieper in op de nieuwste trends, laat zien hoe je je kunt onderscheiden van de massa en biedt concrete tips en succesverhalen. Grijp deze kans om jouw aanpak te verfijnen en jouw verkoopsucces op marktplaatsen te vergroten!

Dit haal je uit het webinar

  • Inzicht in toekomstige ontwikkelingen binnen marktplaatsen.
  • Begrip van hoe en waarom marktplaatsen een dominante rol spelen in de e-commercecustomer journey.
  • Toepasbare strategieën die hebben geleid tot succes op verschillende marktplaatsen, inclusief optimalisatie van productaanbiedingen en klantinteracties.
  • Belangrijke overwegingen voor het effectief beheren en laten groeien van een marktplaatsoperatie.

Uiteraard is er ruimte om al je vragen te stellen.