Marketplace Convention 2024

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Marketplace Convention 2024

Evenement details

Datum: vrijdag 12 januari Locatie: Fort Voordorp, Groenekan, Nederland Ticket prijs: € 150,00
Evenement website
Google Calendar iCal

Op 12 januari vindt de Marketplace Convention 2024 plaats in Fort Voordorp, Utrecht. Verkrijg kennis over crossborder-groei in 2024 van marketplace-experts en netwerk met branchegenoten en collega’s. Het event wordt georganiseerd door e-tailize.

Crossborder-groei

De Marketplace Convention ’24 richt zich dit jaar op het thema van crossborder-groei. Meer dan tien sprekers, afkomstig uit verschillende sectoren zoals marketplaces, marketingbureaus, fulfilmentbedrijven, consultancyfirma’s en softwareontwikkelaars, zullen hun inzichten delen over de beste manieren om deze groei te ondersteunen.

​Daarnaast is er een beursvloer aanwezig waar bezoekers de gelegenheid krijgen om in gesprek te gaan met diverse betrokken partijen.

Doel van het evenement

De missie van de organisators is het gelijktrekken van het speelveld voor MKB’ers op marketplaces, en met dit evenement bieden ze hen de kennis en het vertrouwen om internationaal uit te breiden en het bedrijf te laten groeien. Het evenement wordt georganiseerd door e-tailize, een toonaangevend bedrijf dat integratie met marktplaatsen faciliteert door middel van data-analyse en doeltreffend adverteren.

Locatie Marketplace Convention 2024