menu
lightspeed ecommerce
Magento 2 Seminar

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Magento 2 Seminar

vrijdag 21 oktober, 10:00 - 17:00
Mereveld, Utrecht, Utrecht, Nederland

Evenement details

Datum: vrijdag 21 oktober, 10:00 - 17:00 Locatie: Mereveld, Utrecht, Utrecht, Nederland
Evenement website Google Calendar iCal

Na lang wachten was het in november 2015 dan eindelijk zover: Magento 2 werd uitgebracht. Inmiddels is ook versie 2.1 op de markt verschenen. Toch zijn er nog steeds veel webwinkeliers die nog de oude Magento gebruiken. Want hoe stabiel is Magento 2 eigenlijk? En is het wel de moeite waard om over te stappen?

Dit soort vragen worden beantwoord tijdens de tweede Magento 2-seminar die Yireo, Dutchento en Magento organiseren. Begin dit jaar was er al zo’n seminar en dat bleek een groot succes. Op 21 oktober vindt in Utrecht de tweede editie plaats en die is nog meer gericht op webwinkeliers. En omdat Magento 2 alweer een tijdje in volle beweging is, kan de organisatie tijdens dit seminar veel praktischer worden.

‘Geen marketingpraatjes, we duiken de diepte in’

Tijdens het Magento 2 Seminar worden de voordelen van Magento 2 getoond en wat het jou als webwinkelier kan opleveren. Je krijgt vooral ook praktische handvaten. “Geen marketingpraatjes, we duiken de diepte in”, aldus de organisatie. De tweede editie wordt groter dan de vorige keer, onder andere doordat er dit keer een ‘Developer track’ en een ‘Merchant track’ zijn. Ook is er een tweede zaal voorhanden, zodat er nog meer onderwerpen worden besproken.

Het seminar wordt gehouden van 10 tot 17 bij Mereveld in Utrecht. Tickets kosten normaal 119 euro (inclusief lunch en borrel), maar als je vóór 21 september bestelt, krijg je een earlybird-korting van 20 euro!

Locatie Magento 2 Seminar

« Terug naar het overzicht