menu
lightspeed ecommerce
Boost je Webshop Live Event

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Boost je Webshop Live Event

zaterdag 10 maart, 10:00 - 17:00
Nederland

Evenement details

Datum: zaterdag 10 maart, 10:00 - 17:00 Locatie: Nederland
Evenement website Google Calendar iCal

Het Boost je Webshop Live Event is een dag vol interessante masterclasses. Allemaal bedoeld om jouw webwinkel een boost te geven. Tijdens deze dag is er volop mogelijkheid om vragen te stellen over je webwinkel en om natuurlijk kennis te maken met andere webwinkeliers.

De precieze locatie is op dit moment nog niet bekend, maar het staat in ieder geval vast dat de organisatie alle deelnemers in de watten zal leggen met hapjes, drankjes, een lunch en een gezellige borrel na afloop. Én ze krijgen een goed gevulde goodiebag mee!

6 verschillende masterclasses

Deelnemers aan het Boost je Webshop Live Event kunnen tijdens deze dag drie van de in totaal zes masterclasses volgen, die worden gegeven door experts in hun vakgebied. Dit zijn de zes masterclasses waaruit gekozen kan worden:

Masterclass Gegeven door Bekend van
Zoekmachineoptimalisatie Gea Simons Jouw Webwinkel Coach
Productfotografie & styling Esther Verheijden Studio Mengelmoes
Verhoog je omzet Hilde Radt Geldcoach voor ondernemers
Socialmedia-strategie Suzan Biemans De Online Etaleuze
Verpakken & Verzenden Michel Oosterbroek Velpack
Hoe wek je vertrouwen? Daniel La Porta WebwinkelKeur

Ook zal Astrid van Kollenburg van Succes met je Webshop de gehele dag beschikbaar zijn om alle webwinkelvragen te beantwoorden.

Tickets kopen

Webwinkeliers die willen deelnemen aan dit event, moeten via de website van Boost je Webshop hun tickets bestellen en aangeven welke masterclasses hun voorkeur hebben. De organisatie probeert aan ieders wensen tegemoet te komen en sturen uiterlijk een week voordat het event plaatsvindt het persoonlijke dagprogramma per mail.

« Terug naar het overzicht