De Bijenkorf.be wint BeCommerce Award

De Bijenkorf.be wint BeCommerce Award

Tijdens de zeventiende editie van de BeCommerce Awards werd Bijenkorf.be uitgeroepen tot beste webshop. Het nam de BeCommerce Award 2022 mee naar huis. Het liet daarmee vier andere genomineerden achter zich.

BeCommerce is een vereniging van bedrijven in België die actief zijn binnen de ecommerce-branche. Jaarlijks reikt de vereniging ook de BeCommerce Awards uit. De webwinkel die de beste resultaten van de jury en het publiek krijgt wordt de algemene winnaar van het event.

In de webshop van de Bijenkorf.be staat de klant op alle vlakken centraal.

Dit jaar was het de Bijenkorf.be die de BeCommerce Award 2022 won. De andere genomineerden voor deze prijs waren Blancheporte, Gofluo, Sleepworld en Bpost. “Als jury waren wij sterk onder de indruk van de aanpak van de Bijenkorf.be: het is een enorm professionele webshop, waar de klant op alle vlakken centraal staat. Geen enkel ander bedrijf investeert volgens ons zoveel in deze ‘customer centricity’ als De Bijenkorf.be”, aldus de jury.

Jury en publieksprijzen

Het Belgische familiebedrijf Sleepworld won de BeCommerce Public Award, met 693 stemmen van het publiek. Het bedrijf verkoopt producten voor kwalitatieve slaap, zoals matrassen, toppers en bedtextiel.

‘Bpost bekleedt een voortrekkersrol.’

De jury reikte de ‘BeCommerce Jury Award’ uit aan Bpost door. “Logistieke spelers innoveren en zetten in op duurzaamheid. Zij tonen daardoor het goede voorbeeld en bekleden een voortrekkersrol”, vertelt Sofie Geeroms over Bpost.

Alle categorieën

Hieronder een overzicht van alle winnaars:

The BeCommerce Award Bijenkorf.be
Jury Award Bpost
Public Award Sleepworld
Start-up Award Gofluo
Consumer Journey Award Bijenkorf.be
Cross-border Award YourSurprise
Sustainability Award Rajapack
Innovation Award Bpost
Omnichannel Award E5
Advertising Campaign Award Gofluo
Logistics Award Bpost
Payment Award Adyen
Platform Award Outspot
Pleuni

Pleuni

Pleuni werkt sinds 2019 bij Zietuwel, waar ze nieuwsberichten schrijft voor Ecommerce News en Ecommerce News Europe.

Bekijk alle berichten van Pleuni

Gerelateerde berichten