Bpost lanceert webshopsoftware Elkezaakonline.be

Bpost lanceert webshopsoftware Elkezaakonline.be

Bpost heeft een nieuw online platform aangekondigd waarmee ondernemers gemakkelijk en snel hun eigen webshop kunnen lanceren. Via Elkezaakonline.be is het mogelijk om een complete online shop in slechts 30 minuten tijd te openen.

De nieuwe dienst is vandaag officieel van start gegaan. Elkezaakonline.be lijkt met name bedoeld voor kleine of middelgrote ondernemingen (kmo’s) die door de coronacrisis hun omzet zagen afnemen.

‘Ecommerce kende echte boom sinds de lockdown’

“Sinds het begin van de lockdown, kende de onlinehandel een echte boom in België. Dankzij Bpost dat die hele periode lang een essentiële economische rol is blijven spelen, konden de bedrijven die actief zijn in de ecommerce hun activiteiten voortzetten en miljoenen pakjes laten leveren”, zo zegt Jean-Paul Van Avermaet, CEO van Bpost Group.

Complete tool om een online zaak te kunnen starten

Nu wil het logistiekbedrijf lokale ondernemers laten meeliften op dat groeiende online succes. “Met de lancering van een nieuwe innoverende en complete tool om een onlinezaak van a tot z aan te maken, stelt Bpost dus voortaan zijn wereldwijde ervaring met ecommercelogistiek ten dienste van alle kmo’s”, zo laat het weten in een persbericht.

Voor Elkezaakonline.be is Bpost een samenwerking aangegaan met Shopitag. Het resultaat is een online platform dat alle belangrijke aspecten van de ecommerce behelst: de aanmaak van de shop, online betaling, levering door Bpost, reclame op sociale netwerken en technische hulp door experts van Shopitag en Bpost.

Bpost ging een samenwerking aan met Shopitag.

Geen startkosten verbonden aan Elkezaakonline.be

Aan de webshopsoftware zijn geen startkosten verbonden. Wel worden er verschillende tarieven aangeboden naargelang de behoeften van de online handelaars.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten