123inkt.nl heeft 2 miljoen klanten

123inkt.nl heeft 2 miljoen klanten

Webwinkel 123inkt.nl heeft twee miljoen unieke klanten. Daar heeft het weliswaar 17 jaar over gedaan, maar de helft van de klanten is er pas in de laatste vier jaar bijgekomen. Om de mijlpaal te vieren, heeft 123inkt.nl een speciale actiewebsite opgezet, waarbij Hans Kazàn de hoofdrol speelt in een filmpje en waarmee kijkers prijzen kunnen winnen.

Bijna precies vier jaar geleden, op 6 mei 2013, schreven wij over de laatste grote mijlpaal van 123inkt.nl. De webwinkel maakte toen bekend één miljoen unieke klanten te hebben. Nu is dat aantal verdubbeld. Een mooie prestatie voor de webwinkel in inktcartridges, toners en kantoorartikelen.

Om de mijlpaal te vieren met haar klanten, heeft 123inkt.nl een speciale actiewebsite opgezet. Hierin vertelt de bekende goochelaar Hans Kazàn meer over wat de webwinkel allemaal verkoopt en doet. Zo sponsort het tientallen voetbalclubs in het land met materialen en kleding. Ook heeft het een eigen cartridge-recyclingprogramma opgezet waarmee lege cartridges worden ingezameld en klanten een vergoeding krijgen die ze direct kunnen doneren aan een goed doel. Op deze manier is er al meer dan 60.000 euro gedoneerd.

Prijzen winnen met 123inkt.nl

Klanten die het filmpje op de actie-website bekijken, krijgen 10 procent korting op het 123inkt-huismerk, maar maken ook elke dag kans op een Weber-gasbarbecue. De hoofdprijs bestaat uit een Peugeot 108.

123inkt.nl viel het afgelopen decennium meermaals zelf in de prijzen. Zo werd het tien jaar op rij verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland in de categorie Computer, Hard- & Software bij de Shopping Awards en won het vorig jaar ook haar eerste consumentenprijs in België.

Directeur Gerben Kreuning wil de groei van zijn webwinkel de komende jaren gewoon voortzetten. “Ons assortiment is nu al enorm; je weet niet wat je ziet als je in ons magazijn rondloopt. Wij hebben de perfecte basis om veel verder uit te breiden. Met nieuwe productgroepen, zoals kantoorartikelen, kunnen we klanten nog beter bedienen. 123inkt.nl is nog lang niet uitgegroeid.”

About us

Over ons

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten