menu

Win jaar lang Mijnwebwinkel-shop met domeinnaam

Win jaar lang Mijnwebwinkel-shop met domeinnaamMijnwebwinkel heeft september uitgeroepen tot startersmaand. En om dat te vieren, gunnen ze een aantal mensen een jaar lang een volledige webwinkel, uiteraard op basis van de software van Mijnwebwinkel, inclusief een domeinnaam. Is dit net het zetje wat jij nodig hebt om toch een webwinkel te beginnen?

Wat de beste webwinkelsoftware is, is lastig te zeggen. Maar als je de betaalde opties zelf niet aandurft en dus ergens een gratis winkel moet zien te versieren is dit wel een mooie kans. Al is de concurrentie nu al, met nog maar een week looptijd, behoorlijk opgelopen. Mijnwebwinkel is de actie op 1 september gestart via hun Facebook-pagina en die heeft al bijna 500 likes, 31 shares en tientallen reacties opgeleverd. De webwinkelsoftware-aanbieder zal op 1 november de leukste, mooiste of meest ontroerende webwinkels kiezen en die het webwinkel-abonnement en het domeinnaam cadeau doen.

De actie is wel enigzins cryptisch, omdat het bedrijf het er eerst over heeft dat men de persoon die ze een webwinkel gunnen moeten taggen en daarna staat er een stappenplan waarin wordt gemeld dat men naar mijnwebwinkel.nl/actie moet en daar het formulier moet invullen met de actiecode ‘startnu’. Met die actiecode kun je in ieder geval twee maanden gratis en vrijblijvend gebruikmaken van Mijnwebwinkel Professional; een domeinnaam zou je er dan zelf bij moeten regelen, dat is niet inbegrepen.

Mooie, leuke, ontroerende webwinkels
In de reacties zien we al diverse online shops voorbijkomen. Zo verkoopt iemand baby/kinder-rouwkaarten, heeft iemand nog geen “fysieke webshop” voor haar dekbedovertrekken, aankleding voor de kinderkamer en tafelkleden en is er iemand die zelfgemaakte spulletjes maakt voor stoere jongens en hippe meiden. Verder lezen we in de reacties ook minder vrolijke, maar hoopvolle berichtjes. Zo is er een vrouw die na twee jaar ziekte in de WIA is beland en die wellicht voor zichzelf wil beginnen. Een andere vrouw is eindelijk in gesprek gegaan met re-integratie-specialisten. Mijnwebwinkel geeft aan dat het type reactie uitmaakt maar of je juist moet kiezen voor ontroering, blijdschap of toch maar de beste businesscase wordt er niet bij vermeld. Wat je kansen zijn met jouw inzending is dus vooraf lastig in te schatten maar wie niet waagt…

Wat je reden ook is, als je een webwinkel wilt beginnen is dit misschien je kans! Want alhoewel de kosten van de software achteraf gezien misschien de kleinste drempel zijn geweest, soms heb je net dat ene zetje nodig om de stap te maken, hoe klein ook. En nu de dagen weer korter worden, het aantal barbecues bij vrienden en familie weer langzaam afneemt en je vrouw of vriend weer elke avond voor de buis zit voor het nieuwste seizoen van GTST is dit misschien wel jouw moment om toch eens de stap te wagen…

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch