Shopify for WordPress gelanceerd

Shopify for WordPress gelanceerd

Webwinkelsoftware-oplossing Shopify heeft de Shopify Ecommerce Plugin for WordPress aangekondigd. Met deze plugin is het mogelijk om een Shopify-webwinkel te runnen vanuit je WordPress-website. Om het nieuws te vieren, geeft Shopify drie gratis WordPress-themes weg.

Shopify-integratie voor WordPress

Shopify for WordPress is een gratis plugin waarmee je je shop bij Shopify in je WordPress-site kan implementeren. Met de plugin is het mogelijk om producten toe te voegen op elke pagina of blogpost zonder WordPress te verlaten. Het beheren van de pagina’s en posts gebeurt nog steeds in het contentmanagementsysteem van WordPress, maar het afhandelen van zaken als betalingen, verzenden, fulfilment en voorraad gebeurt vanuit Shopify.

Demo-shop van WordPress met Shopify

Shopify biedt in samenwerking met drie themebouwers tijdelijk de mogelijkheid om drie themes gratis te downloaden, waarbij de Shopify-plugin al is ingebouwd. Voor website-eigenaren die hun eigen theme al hebben ge├»nstalleerd en naar eigen wens hebben aangepast is het uiteraard ook mogelijk om Shopify in de website te verwerken. Na het installeren van de plugin verschijnt er een “Add product”-knop in het CMS, waarna een product gemakkelijk aan een pagina, post of sidebar kan worden toegevoegd.

Shopify in WordPress-website

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten