LogiVert gaat op in Prezent Internet

LogiVert gaat op in Prezent Internet

De oude webwinkelsoftware-aanbieder LogiVert is overgenomen door Prezent Internet, een internetbureau dat domeinregistratie, software-ontwikkeling en online marketing aanbiedt. Sinds gisteren zijn alle activiteiten van LogiVert ondergebracht bij het Tilburgse Prezent.

Er komt nu definitief een einde aan het tijdperk LogiVert. Deze aanbieder van webwinkelsoftware zag in 1998 het levenslicht en kan daarmee gezien worden als een pionier op het gebied van ecommerce-software. Helaas wist de speler nooit echt door te breken bij het grote publiek en verloor het haar plekje door de opkomst en doorbraak van tal van andere spelers, zoals Shoppagina en SEOshop.

In juni presenteerde het bedrijf nog het nieuwe SaaS-platform Equinoxe en toen wist het bedrijf ons te vertellen dat het vooral op grotere klanten ging richten. Inmiddels is duidelijk geworden dat dit wel onder een andere vlag en vanuit een ander kantoor zal gebeuren. LogiVert gaat op in Prezent Internet en werkt sinds gisteren vanuit het kantoor van Prezent, waar ook het ontwikkelteam van LogiVert naartoe is verhuisd. Het ERP en ecommerce-pakket wordt vanaf daar doorontwikkeld door het team van LogiVert. Prezent-directeur Michel de Vree denkt met zijn bedrijf goed in staat te zijn om LogiVert te ondersteunen op het gebied van support, sales en management. “Daarnaast hebben wij ruim 15.000 klanten binnen het mkb, waarvoor de oplossing van LogiVert zeer interessant kan zijn.”

LogiVert-eigenaar Dolf van Tilburg zegt al langer op te zoek zijn geweest naar een strategische partner. ” Prezent is voor LogiVert exact het bedrijf dat we op dit moment nodig hebben om de groei en de stabiliteit voor onze klanten te kunnen waarborgen”, zo weet hij te melden.

Over LogiVert

Logivert werd in 1998 opgericht en begon als een handels- en promotietool voor boomkwekerijen en tuincentra. in 2004 begon het zich breder te oriënteren en noemden ze zichzelf het “volledige handels- en promotieproces in één software-pakket”. Het richtte ze niet langer alleen maar op de groensector, maar ook op andere branches in het midden- en kleinbedrijf.

LogiVert in 2001.
LogiVert in 2001.
Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten