FuturumShop wint ABN AMRO Webshop Award

FuturumShop wint ABN AMRO Webshop Award

Tijdens de negentiende editie van de ABN AMRO Awards werd FuturumShop uitgeroepen tot webshop van het jaar. Hiermee liet de shop voor wielrenners en mountainbikers gisteren 22 andere genomineerden achter zich.

Eind september werden de 23 categoriewinnaars bekendgemaakt. Hierbij werden zo’n vijfhonderd retailers beoordeeld door ruim 185.000 consumenten. Futurumshop werd toen al uitgeroepen tot beste shop in de categorie fietsen. Sinds gisteren mag het bedrijf zich dus ook overall winnaar noemen. Futurumshop versloeg hiermee bedrijven als Bol.com, FonQ en Albelli.

Zeeman uitgeroepen tot meest duurzame retailer

Ook werd gisteren de meest duurzame retailer van ons land bekendgemaakt. Tijdens de bekroning van de categoriewinnaars vorige maand werden Auping, Tony’s Chocolonely en Ekoplaza genomineerd. Maar het was Zeeman die gisteren de Sustainable Retailer of the Year-award mee naar huis nam. Zonder dat het genomineerd was, wist het dus volgens de jury ‘Auping en Tony’s Chocolonely te verslaan’.

Ekoplaza niet meer in lijst genomineerden.

Wat er met Ekoplaza is gebeurd, is ons niet bekend. Voor Zeeman legde de verkiezing echter geen windeieren. Bij de categorieprijzen won de kledingwinkel ook al de award voor Beste Winkelketen van Nederland in het segment baby & kindermode. Zeeman is al jaren bezig om steeds meer kleding en textiel van duurzame materialen in de (web)winkels te hebben.

Linda

Linda

Linda de Vries werkt sinds 2015 bij Zietuwel, waar ze zich hoofdzakelijk bezighoudt met interviews voor Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Linda

Gerelateerde berichten