De Lokalist beste nieuwkomer bij ABN Amro Webshop Awards

De Lokalist beste nieuwkomer bij ABN Amro Webshop Awards

Gisteren werd De Lokalist tijdens de ABN AMRO Webshop Awards bekroond tot de beste nieuwkomer op de Nederlandse markt. Het lokale bezorgplatform scoorde zowel bij de vakjury als bij het publiek hoog op vernieuwing, schaalbaarheid en originaliteit.

De Newcomer Retail Award maakte deel uit van de ABN AMRO Webshop Awards, waar zo’n vijfhonderd retailers werden beoordeeld door ruim 185.000 consumenten. In totaal waren er 23 categoriewinnaars. Naast bekende winnaars als Fonq (wonen) en Bol.com (leeswaren), vielen er vergeleken met voorgaande edities ook een aantal nieuwe partijen in de prijzen.

Audiciens Hans Anders
Bouwmarkten HORNBACH
Cadeau Albelli
Damesmode bonprix
Dierenspeciaalzaken Zooplus
Elektronica 123inkt.nl
Eten & Drinken Koffievoordeel
Fietsen FuturumShop
Kantoorartikelen 123inkt.nl
Leeswaren bol.com
Optiek Pearle Opticiens
Outdoor Bever
Parfumerie Parfumerie.nl
Persoonlijke verzorging Boozyshop
Schoenen Schuurman Schoenen
Slapen Beter Bed
Speelgoed & Games Game Mania
Sport Decathlon
Supermarkten PLUS
Telecom Simpel
Tuin Welkoop
Warenhuis Xenos
Wonen fonQ

Prijs nog altijd belangrijkste aspect

Zo nam Parfumerie.nl de categorieprijs voor parfum in ontvangst, werd Bonprix bekroond tot beste damesmodewebwinkel en nam Plus de award voor beste supermarkt mee naar huis. De webwinkels werden onder meer beoordeeld op prijs, assortiment, behulpzaamheid, serviceverlening en koopgemak. Prijs bleek het belangrijkste aspect, gevolgd door assortiment en koopgemak.

28 oktober uitreiking overall winnaar.

Op donderdag 28 oktober wordt bekendgemaakt wie de overall winnaar wordt. Winnaars kunnen één van de volgende awards mee naar huis nemen: Beste Winkelketen, Webshop Award en Retailer of the Netherlands. Ook ligt er een award klaar voor de meest duurzame retailer van ons land. Genomineerden voor de Sustainable Retailer of the Year zijn Auping, Ekoplaza en Tony’s Chocolonely.

Linda

Linda

Linda de Vries werkt sinds 2015 bij Zietuwel, waar ze zich hoofdzakelijk bezighoudt met interviews voor Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Linda

Gerelateerde berichten