Fusie EffectConnect en Logic4

Fusie EffectConnect en Logic4

De softwarebedrijven EffectConnect en Logic4 vallen vanaf nu onder hetzelfde moederbedrijf, dat gevormd werd door aandeelhouders van de beide bedrijven. De bedrijven blijven onder de eigen handelsnamen opereren. Ecommerce News sprak Saskia Thomassen, team lead marketing EffectConnect.

EffectConnect biedt een oplossing voor ecommerce-bedrijven die hun systemen willen koppelen aan online marktplaatsen in Europa. Logic4 is een softwarebedrijf voor het mkb binnen ecommerce, groothandel en retail. De oplossing van Logic4 is een alles-in-één webshop- en ERP-pakket.

Zusterbedrijven

De bedrijven gaan als zusterbedrijven verder, laat Saskia Thomassen vandaag weten aan Ecommerce News. Het nieuwe moederbedrijf wil EffectConnect internationaal uitbreiden. Logic4 gaat de bestaande marktpositie versterken.

‘We kunnen nu een volledige suite aan mogelijkheden aanbieden.’

“We kunnen nu een volledige suite aan ecommerce-mogelijkheden aanbieden aan onze klanten”, aldus CEO van Logic4 Daniel Ruff. “Door de integratie van EffectConnect kunnen we geïntegreerde lokale en internationale marktplaatsen aanbieden aan klanten, zodat we hen nog beter kunnen ondersteunen in hun groei.”

Internationaal schaalbaar

Volgens EffectConnect ontwikkelt de markt zich snel. De fusie geeft het bedrijf meer ruimte om te investeren in het product en de organisatie. “Samen kunnen we internationaal schaalbaar opereren en elkaars groeimarkt versterken, zonder onze hoofdmarkt, Nederland en België, uit het oog te verliezen”, vertelde Bart Vintcent, CEO van EffectConnect.

‘We versterken elkaars groeimarkt.’

De bedrijven geven aan dat klanten weinig merken van de fusie. Ze blijven opereren onder de eigen handelsnamen.

Pleuni

Pleuni

Pleuni werkt sinds 2019 bij Zietuwel, waar ze nieuwsberichten schrijft voor Ecommerce News en Ecommerce News Europe.

Bekijk alle berichten van Pleuni

Gerelateerde berichten