What’s going on in Retailing?!

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

What’s going on in Retailing?!

Evenement details

Datum: donderdag 07 oktober Locatie: Utrecht, Nederland
Evenement website
Google Calendar iCal

What’s going on in Retailing?! is een event dat plaatsvindt op 7 oktober in het Beatrix Theater te Utrecht. Het omschrijft zichzelf als een strategisch congres voor retailers en consumentenmerken en dé plek om inspiratie op te doen en van elkaar te leren.

Welke innovaties zijn noodzakelijk in de retail?

“Tijd voor een reality check! Je voelt de hete adem van Azië in je nek terwijl je balanceert tussen de hoge verwachtingen van (nieuwe) consumenten en stijgende kosten. En moet je nu wel of niet samenwerken met marktplaatsen en hoe transformeer je het huidige winkelbestand naar relevante Future Proof stores? Maar je bent niet alleen!”, aldus de organisatie.

De retailsector innoveert in rap tempo. Ben je als ondernemer niet in staat om dit tempo bij te houden, dan is het des te lastiger om je klanten tevreden te houden. Tijdens het event What’s going on in Retailing vertellen ruim veertig sprekers hoe zij ervoor zorgen dat ze succesvol zijn, nu en in de toekomst.

Het event bestaat al zo’n dertig jaar.

What’s going on in Retailing bestaat al meerdere decennia. Ook dit jaar slaagde de organisatie erom om een interessant programma samen te stellen, met gevestigde namen onder meer de fashion-, food- en living-branche. Onder meer prominente medewerkers van Zalando, Omoda, Jumbo, Hans Anders en Lush zullen het podium betreden.

Met vijf kernthema’s is er voor ieder wat wils

Naast presentaties bestaat de dag uit interactieve rondetafelgesprekken. Ook staat er een leertrack met verdiepende workshops en Start Up Track op het programma. Er zijn vijf kernthema’s, namelijk stores & shoppers, AI & data, platforms & partnerships, conversation & personalisation en sustainability & transparency.

Locatie What’s going on in Retailing?!