Meet Magento Nederland

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Meet Magento Nederland

Evenement details

Datum: donderdag 18 april Locatie: Den Haag, Den Haag, Nederland
Evenement website
Google Calendar iCal

Meet Magento Nederland is hét evenement in ons land als het gaat om Magento. Dit jaar zal alweer de elfde editie van dit event worden gehouden en wederom is de organisatie in handen van de Nederlandse Magento-community Dutchento. Op één dag zullen 25 sprekers van zich laten horen, is er totaal 40 uur aan workshops en lezingen en komen meer dan 500 Magento-enthousiastelingen bij elkaar.

Meet Magento Nederland is de afgelopen jaren op verschillende locaties in het land georganiseerd. Zo deden recent nog de Jaarbeurs en De Fabrique in Utrecht dienst als locatie, maar voor dit jaar is er gekozen voor Den Haag. Hier komen op 18 april honderden (Magento)webwinkeliers, beslissers, ecommerce-managers, online marketeers en developers samen.

Thema van Meet Magento Nederland

Het thema van dit jaar is ‘Drive your shop into the future’. “Consumenten hebben hoge verwachtingen van ecommerce, dus het is van groot belang dat je webshop in het oog springt, interesse opwekt en een volledige koopervaring biedt”, aldus de organisatie. “De integratie van Magento in de Adobe Experience Cloud zorgt ervoor dat je aan deze verwachtingen kunt blijven voldoen en dat je webwinkel de komende jaren goed blijft presteren. Bij Meet Magento kom je in contact met alle zakelijke partners die je helpen met het zetten van de volgende stappen met Magento en Adobe.”

Aftermovie Meet Magento 2018

Locatie Meet Magento Nederland