menu

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Meet Magento Nederland

10 mei 2017 | Utrecht, Nederland

Evenement informatie

Datum: 10 mei 2017 Locatie: Utrecht
Nederland
Bezoek website Google Calendar iCal

Meet Magento Nederland is hét evenement in ons land als het gaat om Magento. Dit jaar zal alweer de negende editie van dit event worden gehouden en wederom is de organisatie in handen van de Nederlandse Magento-community Dutchento. Dit jaar kun je onder andere sprekers van Heineken en Philips verwachten en wordt de dag afgesloten met een uitgebreid avondprogramma, bestaande uit een diner, de uitreiking van de Meet Magento Awards en een afterparty met dj.

Werd Meet Magento Nederland vorig jaar nog in de Jaarbeurs gehouden, voor deze editie heeft de organisatie ervoor gekozen om het event te verhuizen naar De Fabrique. Nog steeds in Utrecht, maar wel ruimte voor duizend bezoekers. Dat zijn onder andere (Magento)webwinkeliers, beslissers, ecommerce-managers, online marketeers en developers.

Thema van Meet Magento Nederland

Dit jaar zijn de thema’s van het Magento-evenement ‘Advance your business’, ‘Create great tech’ en ‘Discover Magento’. Het eerste thema bestaat uit de eerder genoemde keynotes van bedrijven als Heineken en Philips, waarbij succesvolle cases worden besproken op het gebied van Magento, ecommerce, marketing en business. Op het podium staan Melle Strikwerda van Adyen, Eelco van Wijk van JMango360 en een merchant.

Het tweede thema is vooral bedoeld voor de Magento-ontwikkelaars, want er staan veel tech-tracks en -workshops op het programma. Internationale experts van Magento, Snow.Dog, EcomDev, PHP Pro en Byte delen hun kennis over PHP, Magento, Magento 2 en Magereport.

En ‘Discover Magento’ is natuurlijk bedoeld voor de webwinkeliers die overwegen Magento te gebruiken als hun webwinkelsoftware. Zij kunnen zich persoonlijk laten informeren door een van de Solution Partners of kunnen sessies bijwonen over de software, gegeven door Magento Inc. en Magento-specialisten uit binnen- en buitenland. De Nederlandse autocoureur Tom Coronel is een van de sprekers die zijn succesverhaal deelt.

Meet Magento Awards

De Meet Magento Awards zullen aan het eind van de dag worden uitgereikt. Voor de derde keer op rij kan er een award worden gewonnen in de categorieën Community, Enterprise, Innovatie, Community Project en Magento 2.

Locatie Meet Magento Nederland

« Terug naar het overzicht