Make it Big

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Make it Big

Evenement details

Datum: dinsdag 14 september - donderdag 15 oktober Locatie: Online evenement
Evenement website
Google Calendar iCal

Make it Big is een virtueel event dat maar liefst twee dagen duurt. Het evenement richt zich op retailers, ondernemers en ecommerce-professionals die hun volgende groeifase willen ingaan. “Benut je volledige potentieel met bewezen successtrategieën, tips van experts en bruikbaar advies van wereldwijde opinieleiders”, aldus organisator BigCommerce, een aanbieder van webwinkelsoftware.

Bomvol programma met ondernemersverhalen

In twee volle dagen duik je in de huidige trends in de ecommerce-branche en worden er manieren besproken om je bedrijf op te schalen, je klantenbestand uit te bouwen en plannen te maken voor de toekomst. Het programma wordt geopend door de Amerikaanse ondernemer Mark Cuban, die meerdere miljarden heeft omgezet met zijn bedrijven. In zijn keynote staan de thema’s disruptieve innovatie en investeren voor groei centraal.

Een andere keynote is van Vanessa Santos van Mastercard, die vertelt over hoe je een succesvol ecommercekanaal lanceert in opkomende landen in Latijns-Amerika. Ook Google, TikTok en Walmart maken hun opwachting. In totaal zijn er deze twee dagen maar liefst twaalf sessies. Hierin leer je onder meer hoe je ecommerce-strategieën kunt creëren, verfijnen en uitbreiden om de groei te versnellen.

Twaalf inspirerende sessies in twee dagen

Zo leer je hoe je concurrerend kunt blijven en hoe je je bedrijf toekomstbestendig kunt maken in een steeds veranderend ecommerce-landschap. Ook krijg je tips en tricks over onderwerpen als het vergroten van organisch verkeer, verkopen via verschillende kanalen en hoe je het meest uit een b2b-omgeving haalt.

Verder staan influencer marketing, kunstmatige intelligentie en de mogelijkheden van marktplaatsen op het programma. Het event is gratis toegankelijk, maar je moet je wel eerst registreren om deel te kunnen nemen aan de sessies.

Na registratie is het event gratis toegankelijk.