menu
Lightspeed Connect 2017

Lightspeed Connect

25 oktober 2017 | Utrecht, Nederland

Evenement informatie

Datum: 25 oktober 2017 Locatie: Utrecht
Nederland
Bezoek website Google Calendar iCal

Op woensdag 25 oktober 2017 is het weer zover. Dan volgt er weer een editie van Lightspeed Connect, een event waarbij onafhankelijke retailers samen komen en de laatste trends op het gebied van omnichannel onder de loep nemen. Het event is dan ook bedoeld voor ondernemers die online, offline of juist via beide kanalen een winkel runnen.

Deze ondernemers krijgen op diverse manieren de gelegenheid om nieuwe kennis op te doen over de retailindustrie die alsmaar verandert. Zo kunnen ze verschillende keynotes, panels of partnersessies bijwonen voor extra inzicht. In één dag tijd leren ze meer over hoe je omnichannel-succes bereikt, wat de kracht is van technologie, hoe je persoonlijke klantbeleving kan nastreven en welke verkoopstrategieën er allemaal zijn.

Derde editie van Lightspeed Connect

Volgens Dax Dasilva, CEO en oprichter van (web)winkelsoftware-aanbieder Lightspeed is het weer een hele eer om een event als Lightspeed Connect aan te mogen kondigen. Hij ziet het als hun missie om eigenaren van stenen winkels en/of webwinkels te helpen om alles uit hun passie te halen en succesvol te zijn. “We bestaan al 12 jaar en dit event is een perfect voorbeeld van hoe wij ondernemers ondersteunen. Dit is alweer de derde editie van Lightspeed Connect, waarna iedereen ongetwijfeld geïnspireerd en met nieuwe inzichten en ideeën naar huis gaat”, zo legt hij uit.

Thema van het Lightspeed Connect-event

Waar vorig jaar het thema ‘How to become the next big seller?’ luidde, is dit jaar het onderwerp van het event ‘the future of retail is now’. Er zijn namelijk veel veranderingen gaande in de retailindustrie en het is goed om daar met z’n allen even bij stil te staan, net als bij de uitdagingen die hieruit voortvloeien.

Sprekers tijdens Lightspeed Connect

Hoewel het evenement eind oktober plaatsvindt, heeft de organisatie in juni al wat sprekers aangekondigd. De eerste bekende namen zijn Dax Stokman van ETQ, Mark de Lange van Ace & Tate en Daniel Gebler van online supermarkt Picnic. Meer namen zullen later bekend worden.

Programma en aanmelden voor event

Zoals gezegd vindt dit omnichannel-evemenent plaats op 25 oktober en via de website van Lightspeed Connect kan men zich aanmelden. Wordt er voor 31 augustus aangemeld, dan kost een kaartje 99 euro. Van die periode tot aan 30 september kost het €129,95 en mocht je nog later zijn met het aanschaffen van een kaartje, dan ben je €149,95 kwijt. Je krijgt hiervoor sowieso lunch, snacks, drankjes en een netwerkborrel waar een dj bij aanwezig is. Let op: het evenement is internationaal en de voertaal is dan ook Engels.

Over Lightspeed

Lightspeed is een van oorsprong Canadees bedrijf dat groot is geworden met de verkoop van kassa-software. In ons land was het eigenlijk altijd een onbekende speler, totdat het eind 2015 de Nederlandse webwinkelsoftware-aanbieder SEOshop overnam en die naam hier verdween. Sindsdien begeeft Lightspeed zich meer en meer op het omnichannel-vlak, aangezien het nu zowel software verkoopt voor stenen winkels als voor webwinkels. Ook heeft Lightspeed veel restaurants onder haar klanten.

Locatie Lightspeed Connect

« Terug naar het overzicht