menu
lightspeed ecommerce

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Lightspeed Connect

24 oktober 2018 | Utrecht, Nederland

Evenement informatie

Datum: 24 oktober 2018 Locatie: Utrecht
Nederland
Bezoek website Google Calendar iCal

Op 24 oktober vindt, alweer voor de vierde keer, Lightspeed Connect plaats. Naar eigen zeggen is dit Europa’s grootste evenement voor omnichannel retail. Vanuit diverse landen ontmoeten ambitieuze zelfstandige retailers elkaar om kennis te delen en inspiratie op te doen onder het motto “Do Retail Better”. Dit gebeurt onder meer doordat experts uit de branche hun best practices delen en er daarnaast ook interactieve (partner)sessies plaatsvinden. Het programma wordt continu aangevuld met grote namen, maar The Avocado Show, Rabobank, ISM eCompany en Tenue de Nîmes zijn al bevestigd.

Vier thema’s tijdens event

De 2018-editie zal bestaan uit vier verschillende thema’s: omnichannel succes (“hoe zorg je dat diverse verkoopkanalen, online en offline, met elkaar integreren?), return of the human experience (“hoe creëer je een betere, persoonlijke shopervaring?”), verkoopstrategieën (“hoe presenteer je jouw merk op de beste manier?”) en navigating technology (“welke technologische mogelijkheden heeft de toekomst te bieden?”)

‘We inspireren elk jaar 800 retailers’

Lightspeed Connect is vier jaar geleden opzet om zelfstandige retailers en ecommerce-ondernemers samen te brengen. Volgens oprichter en CEO Dax Dasilva is het doel om retailers te ondersteunen bij hun groei door ze de juiste informatie en tools aan te reiken. “Zo kunnen zij optimaal meeliften op de meest recente ontwikkelingen in de markt. Inmiddels is Lightspeed Connect uitgegroeid tot het grootste omnichannel-evenement van Europa, waar we jaarlijks ruim 800 retailers inspireren.”

De organisatie heeft de eerste sprekers bekendgemaakt. Zo betreden onder andere Ron Simpson van The Avocado Show, Jurjen Jongejan van ISM eCompany, Menno van Meurs van Tenue de Nîmes en Olaf Zwijnenburg van Rabobank het sprekerspodium in de Jaarbeurs te Utrecht.

Locatie Lightspeed Connect

« Terug naar het overzicht