Lift Days 2021

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Lift Days 2021

Evenement details

Datum: maandag 20 september - maandag 27 september Locatie: Online evenement (België, Nederland)
Evenement website
Google Calendar iCal

De Lift Days zijn een meerdags evenement van online b2b-marktplaats Ankorstore. Dit jaar vindt alweer de derde editie plaats, van 20 tot en met 27 september, maar het is nu voor het eerst dat ze ook in Nederland en België worden georeganiseerd. Tijdens de Lift Days helpt Ankorstore merken en winkels elkaar te vinden in de voorbereiding op de feestdagen.

Netwerk van 100.000 winkels in Europa

Met financiële aanbiedingen maakt Ankorstore het retailers makkelijk om producten uit te proberen zonder dat zij direct over de kop gaan bij een verkeerde inkoopbeslissing. Daarnaast krijgen merken toegang tot een netwerk van honderdduizend winkels in heel Europa zodat zij hun bereik kunnen vergroten.

De Lift Days werden door Ankorstore gelanceerd tijdens de coronacrisis in 2020. Het idee was om retailers en merken een alternatief te bieden voor de seizoensgebonden inkoopmomenten. Dit soort momenten worden vooral gedomineerd door grote concerns en merken. Met de Lift Days wil Ankorstore het speelveld gelijkmaken en onafhankelijke retailers een concurrentievoordeel bieden.

Ankorstore biedt aanbiedingen tijdens event

Ankorstore keek naar de resultaten van de vorige edities en trekt daaruit de conclusie dat merken in potentie tot 80 procent nieuwe klanten kunnen werven en tien keer hun gemiddelde maandelijkse verkoop en omzet kunnen realiseren. Dit denkt het onder meer mogelijk te maken door nieuw aangesloten retailers 200 euro terug te geven op een minimumorder van 300 euro en ze vervolgens gratis verzending aan te bieden gedurende het eerste jaar. Ook compenseert Ankorstore tot en met 30 september alle invoerheffingen tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk.