Ecommerce Networking Afternoon

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Ecommerce Networking Afternoon

Evenement details

Datum: donderdag 07 december Locatie: Spaces Herengracht, Amsterdam, Nederland
Evenement website
Google Calendar iCal

De Ecommerce Networking Afternoon is een serie workshops die maandelijks wordt georganiseerd door NextSmartShip en hun partners. Elke editie zal een salonsessie zijn met een exclusieve groep van webwinkeliers en dienstverleners in Nederland. Het is een manier om ervaringen te delen, inzichten te krijgen en het steeds veranderende landschap van ecommerce te verkennen.

De komende editie, die plaatsvindt op 7 december in Spaces Herengracht, Amsterdam, richt zich op de uitdagingen en trends van het huidige piekseizoen. Je krijgt ook tips over wereldwijde verzending en sourcing uit China.

Aanmelden voor de workshop is gratis. Van de presentaties kun je tips verwachten om je te onderscheiden voor de rest van 2023 en klaar te zijn voor het nieuwe jaar. In de middag krijg je ook de kans om de uitdagingen aan te kaarten waarmee je wordt geconfronteerd in het lopende piekseizoen, gevolgd door een open discussiesessie om oplossingen te verkennen met andere online verkopers. Na de activiteit ontvang je professionele suggesties van het partnernetwerk van NextSmartShip.

Wat kun je verwachten:

  • Uitdagingen oplossen: Samenwerken met collega’s en experts om de uitdagingen van het piekseizoen aan te pakken.
  • Samen leren: Krijg nieuwe perspectieven van ecommerce-experts.
  • Breid je netwerk uit: Kom in contact met gelijkgestemde professionals.
  • Strategische oplossingen: Overwin uitdagingen die je online vooruitgang belemmeren.
  • Advies op maat: 1-op-1 advies voor je verzend- en inkoopbehoeften.
  • Inspiratie: Leer van diverse ecommerce-ervaringen.

Evenement organisator

NextSmartShip is een technologisch georiƫnteerde, wereldwijde en lokale ecommerce fulfilment leverancier die als doel heeft om DTC-merken van verschillende grootte te helpen om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Momenteel werkt het samen met meer dan 2.000 actieve gebruikers en levert het jaarlijks meer dan een miljoen pakketten af op wereldwijde bestemmingen. Dankzij een wereldwijd netwerk van geautomatiseerde fulfillmentcentra, meer dan 5.000 bronfabrieken in China en 1-op-1 24/7 klantenondersteuning hebben ze ervaring uit de eerste hand met wereldwijd supply-chain management binnen de ecommercesector.

Locatie Ecommerce Networking Afternoon