menu
lightspeed ecommerce
Conversational Commerce Event

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Conversational Commerce Event

donderdag 22 november
Jaarbeurs, Utrecht, Utrecht, Nederland

Evenement details

Datum: donderdag 22 november Locatie: Jaarbeurs, Utrecht, Utrecht, Nederland
Evenement website Google Calendar iCal

Het Conversational Commerce Event is een evenement, georganiseerd door Frankwatching, dat volledig in het teken staat van conversational commerce, interfaces en customers. Zaken die momenteel sterk spelen in de ecommerce. Want de moderne consument kiest voor verschillende kanalen, laat gemakkelijk het klantcontact verplaatsen van telefoon, e-mail en social media naar messaging, chat en voice.

En via zogenaamde ‘conversational interfaces’ zoals Whatsapp of Facebook Messenger zoeken klanten ook meer en meer contact met bedrijven om op die manier iets te kunnen bestellen of te vragen. Een-op-eengesprekken via deze moderne kanalen kunnen leiden tot een sterke klantervaring, hogere serviceniveaus en meer omzet. Te meer reden om op 22 november naar de Jaarbeurs in Utrecht te gaan om tijdens het Conversational Commerce Event alles te weten te komen over conversational commerce. Een dag vol cases, trends, tools en apps.

Sprekers Conversational Commerce Event

Onder de sprekers tijdens deze dag bevinden zich onder andere Jos Blok (NS International), Spencer Waldron (Prezi), Martine van der Lee (KLM) en Maarten Kolkman (Rabobank).

Locatie Conversational Commerce Event

« Terug naar het overzicht