Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce
Business Day Italy

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Business Day Italy

woensdag 12 mei
Online evenement

Evenement details

Datum: woensdag 12 mei Locatie: Online evenement
Evenement website Google Calendar iCal

Op 12 mei houdt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een online evenement waarbij je de mogelijkheden ontdekt omtrent zakendoen in Italië. Het evenement vindt de hele dag plaats (van 9:30 tot 16:30), maar om 12:30 is er speciale aandacht voor de ecommerce-markt in Italië.

De Italiaanse online markt is één van de snelst groeiende markten in Europa, met een waarde van 27 miljard euro in 2019. Door corona is de Italiaanse ecommerce natuurlijk nog harder gegroeid, daarbij ondersteund door stimuleringsmaatregelen van de nieuwe regering Draghi. Deze maatregelen zijn erg gericht zijn op de digitalisering van het land.

Ecommerce-mogelijkheden in Italië

Tijdens de sessie maken Nederlandse ondernemers kennis met de kansen in Italië. De recente ontwikkelingen worden toegelicht tijdens de presentatie van het marktonderzoek ‘Finding e-commerce opportunities in Italy‘ en ook wordt de praktijk besproken aan de hand van een succesvolle Nederlandse businesscase in de Italiaanse ecommerce. Verder wordt ingegaan op wat de Nederlandse overheid dit jaar doet en te bieden heeft voor ondernemers die in de Italiaanse ecommerce zaken willen doen.

« Terug naar het overzicht