menu

Wie heeft de beste kadowebshop van 2014?

Wie heeft de beste kadowebshop van 2014?Tegenwoordig zijn er heel wat webwinkels waar je als consument op zoek kunt naar een geschikt cadeau voor een jarige. Maar welke webwinkel is nou de beste kadowebshop van 2014? Op die vraag probeert eenkadovoor.nl een antwoord te vinden. Op dinsdag 7 november reikt het de Beste Kadowebshop 2014 Award uit.

Het is voor de tweede keer dat dit initiatief wordt gehouden. Kadowebwinkels kunnen zich nu aanmelden om kans te maken op de award, die in het leven is geroepen om webwinkels te eren, waarvan de bezoekers van eenkadovoor.nl vinden dat die de leukste cadeaus verkoopt met de hoogste kwaliteit.

Vorig jaar werd de eerste editie gewonnen door YourSurprise.nl en die webwinkel heeft al aangegeven ook dit jaar om de titel te strijden. Al zal een titel alleen niet de reden zijn waarom webwinkels met de verkiezing mee doen. De winnaar krijgt namelijk ook een advertentiepakket ter waarde van 1500 euro die besteed kan worden in de webwinkel van organisator eenkadovoor.nl. In tegenstelling tot vorig jaar, winnen ook de nummers twee en drie dit jaar een dergelijk advertentiepakket, zij het van respectievelijk €750 en €350.

Aanmelden kan tot en met zondag 5 oktober. Daarna zullen bezoekers en een jury de winnaar bepalen. Stemmen kan van 10 oktober tot en met 5 november.

Advertentiepakket op Eenkadovoor.nl

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch