menu

Tweakers zoekt weer beste webwinkel

Tweakers zoekt weer beste webwinkelDe Tweakers Awards zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot gerenommeerde online prijzen. De techsite gaat ook dit jaar op zoek naar welke producten de bezoekers het beste vinden. Maar ze zijn óók op zoek naar de beste webwinkel. Tot 1 december kunnen gebruikers hun favoriete webwinkel nomineren, wat ook veelvuldig gebeurt. Vooral Azerty, Bol.com en Coolblue worden genoemd.

Op de website legt de redactie nog maar eens uit hoe het precies werkt. “Voordat er kan worden gestemd, hebben we een lijst met nominaties nodig en daarbij kunnen we jullie hulp goed gebruiken! Tot en met 1 december is het mogelijk om jouw favoriete product, serie of merk te nomineren in 25 verschillende categorieën. Tussen 2 en 8 december maken de betrokken forummoderators en de redactie de balans op en wordt het stemsysteem ingericht, waarna er vanaf 9 december tot en met 12 januari op de genomineerde producten kan worden gestemd. De uitslag per categorie wordt op 31 januari 2014 bekendgemaakt.”

Simpel ABC’tje: Azerty, Bol en Coolblue
Bij de categorie ‘Beste webwinkel’ hoort een topic waarin gebruikers hun favoriete webwinkel kunnen nomineren. Bol.com is een van de webwinkels die meer dan eens wordt genoemd én geroemd. “Niet altijd de goedkoopste, maar ik heb nooit gezeik met wat dan ook” en “uitstekende service, snelle en nette levering, en een groot assortiment” zijn enkele van de vele lovende reacties.

Coolblue wordt onder andere bejubeld vanwege de ‘geweldige webcare’ en ‘fantastische service en snelle en fijne levering(methoden)’. En natuurlijk, op een website die gericht is op tweakers – oftewel mensen die het leuk vinden om aan hun computers te sleutelen om ze zo te optimaliseren – kan een webwinkel als Azerty niet ontbreken. Deze verkoper van computers en elektronica wordt dan ook vaak genoemd door de gebruikers. “Prima webshop. Levertijden halen ze niet altijd, maar communicatie zijn ze goed in” en “Hele goede website en hele goede klantenservice” zijn opmerkingen die we optekenen uit de toetsenborden van tevreden tweakers.

Andere webwinkels die minstens tien keer voorgedragen worden zijn MyCom en 4Launch en een enkeling noemt Fonq.nl, Bobshop.nl of Komplett. Gebruikers kunnen dus nog tot en met 1 december hun favoriete webwinkel nomineren, waarna moderators en een redactie het stemsysteem inrichten. Wij zijn benieuwd!

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch