menu
lightspeed ecommerce

PureNet wint Europese Ecommerce prijs

Europese Ecommerce Award voor PurenetHet Engelse PureNet, een bedrijf dat veel webwinkels maakt en hiervoor ook diensten op het gebied van internetmarketing voor biedt, is de winnaar geworden van de E-Business Solution Provider Award. Een prestigieuze Europese ecommerce prijs. Waar zijn de Nederlanders?

 
European IT Excellence Awards 2011 
Terwijl in Nederland eigenlijk alleen over de Thuiswinkel Awards gesproken wordt, een prijs waar je momenteel op kunt stemmen, en die in twee sessies in maart worden uitgereikt, was op 10 februari al de uitreiking van de Europese IT Excellence Awards 2011. Waaronder ook een prijs voor de beste Europese ecommerce (E-business) oplossing. 
 
Verder waren de prijzen meer IT gericht en was het vooral een feestje van bedrijven als Oracle, SAP, Cisco, IBM et cetera die er met prijzen vandoor gingen als bijvoorbeeld de beste onderneming (Enterprise) of de beste SaaS (Software as a solution). 
 
Toch is het leuk de prijs voor PureNet te noemen. Want alhoewel er veel onbekende prijsjes worden weggegeven en wij normaal gesproken tegen allerlei nutteloze extra dagen en awards zijn, is er op het gebied van ecommerce zeker nog wel ruimte voor een goed Europees evenement waarbij de verschillende partijen wat van elkaar kunnen leren. Een goede Europese ecommerce Award en evenement kan er zeker nog wel bij! 
 
PureNet
Europese Ecommerce Award winnaar PureNetTijd dus om de ecommerce winnaar even in het zonnetje te zetten! PureNet is een snelgroeiende organisatie die diensten levert op het gebied van ecommerce en internetmarketing. Ze zijn gevestigd in York, Engeland. Ze hebben deze prijs gewonnen met de diensten die ze hebben geleverd aan Academia. Een grote aanbieder van software, hardware, trainingen en diensten aan het onderwijs en andere non-profit organisaties.
 
PureNet CEO Dr. Paul Gibson gaf aan “This award is a testament to the hard work and commitment of everyone within our business.  It is an honour  to win this award, coming as it does on the back of one of our strongest ever periods of growth.”
 
Waar waren de Nederlanders? 

Tags

Reacties