New Webshop Awards: meld je aan!

New Webshop Awards: meld je aan!

De New Webshop Awards is een nieuwe awardshow waarbij men webwinkels in het zonnetje zet. De verkiezing richt zich daarbij specifiek op jonge webwinkels: alleen online shops die in of na 2018 zijn gestart, mogen meedoen.

Sinds jaar en dag worden webwinkels in Nederland gelauwerd tijdens de uitreiking van de Shopping Awards. Een gerenommeerd event, maar een keer een frisse wind door het landschap kan natuurlijk nooit kwaad.

New Webshop Awards als podium voor jonge webshops

Zie daar de New Webshop Awards. Een verkiezing die een podium wil bieden aan jonge Nederlandse webwinkels waar men met passie en inzet aan online verkopen doet. Of zoals de organisatie het zelf verwoordt: “webshops die tijdens de coronacrisis klaarstonden om Nederland draaiende te houden. Jonge Nederlandse webshops die moeten opboksen tegen internationale reuzen en dat met verve doen. Webshops die positieve aandacht verdienen!”

Voor jonge webshops die moeten opboksen tegen internationale reuzen.

Deelname aan de verkiezing is gratis en kan tot en met 16 augustus. Wel is er één harde eis: de webshop moet ná 1 januari 2018 zijn gestart. Het online publiek kan vervolgens van donderdag 23 juli tot en met maandag 7 september stemmen in verschillende categorieën.

Daarna gaat een vakjury in beraad om de top drie per categorie te beoordelen. Het aantal stemmen bepaalt voor 60 procent de top drie, terwijl de gemiddelde waardering telt voor 40 procent. Als ook het beraad achter de rug is, wordt het tijd voor het uitreiken van de awards. Dit gebeurt eind september. Over de exacte manier van uitreiken is nu nog niks bekend. Dit is mede afhankelijk van de dan geldende regels omtrent het coronavirus.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten