Links

Op deze pagina vind je verwijzingen naar websites gerelateerd aan het weblog. Interesse om tussen deze links te staan? Neem contact met ons op. Bij voorkeur per e-mail.

Ondernemen & Internet
Deze site is een prachtig beginpunt voor zowel startende als ervaren ondernemers. Als je wilt weten hoe je de bedrijfsruimte kunt inrichten, of je wilt weten wat er allemaal komt kijken bij het oprichten van een BV, dan ben je bij deze site op het juiste adres.

Webwinkel Opzetten
Wil je dolgraag een webwinkel beginnen, maar kun je door de vele bomen het bos niet meer zien? Geen paniek, deze website is namelijk speciaal opgezet om mensen die een webwinkel willen beginnen te helpen. Je leest en leert hier alles over de voorbereiding, de kosten, de wetgeving, software en nog veel meer!

Webwinkel Forum
Een levendig discussieplatform voor (potentiële) internetondernemers. Op het Webwinkel Forum komen (toekomstige) webwinkeliers en andere online ondernemers bij elkaar om elkaar vragen te stellen en te helpen bij alles wat er komt kijken in de wereld van ecommerce.

Ecommerce News Europe
Het Engelstalige zusje van Ecommerce News Nederland dat (internationale) lezers op de hoogte houdt van de ecommerce-branche in Europa. Ontdek nu waarin Duitsland verschilt van Frankrijk, waarom Nederland achterloopt op het Verenigd Koninkrijk, of welke Zuid-Europese webwinkels zoal over de landsgrenzen groeien.

Investeerders
Uiteraard gaat het op deze site over investeerders, maar ook over crowdfunding, bedrijfsovernames en administratie. Voor crowdfunding is Crowdfundmarkt.nl ook een aanrader: hierop verzamelen we alle zakelijke platforms en projecten.

Webwinkelcommunity
Biedt een besloten community voor webwinkeliers waarbij er een podium beschikbaar is voor deskundigen en winkeliers om ervaringen, services, trends en tips te delen.

Webshop-beginnen Startpagina.nl
Duidelijk overzicht van handige sites over webwinkels en alles wat daarbij komt kijken.

Webshop Blog
Op dit weblog lees je van alles over webshops, maar ook nieuws, aanbiedingen, reviews en kortingscodes.