Gereedschapcentrum.nl wint derde Gouden Gazelle

Gereedschapcentrum.nl wint derde Gouden Gazelle

Gereedschapcentrum.nl heeft voor de vijfde keer op rij een FD Gazelle ontvangen. Dit is een beloning voor bedrijven die over de laatste drie jaar minstens 20 procent in omzet groeiden en waarvan het laatste jaar winstgevend werd afgesloten. Gereedschapcentrum.nl heeft nu drie keer de Gouden Gazelle gewonnen.

Elk jaar organiseert het Financieele Dagblad de FD Gazellen, een awardshow die de snelst groeiende bedrijven in ons land in het zonnetje zet. Deze prijzen worden ingedeeld in twaalf verschillende categorie├źn (vier regio’s en in elke regio zijn er drie verschillende omzetklasses) en per categorie zijn er een bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Award te winnen.

Al drie keer Gouden Gazelle gewonnen

Webwinkel Gereedschapcentrum.nl heeft nu voor de derde keer in haar bestaan een Gouden Gazelle gewonnen en zelfs voor de vijfde keer een FD Gazelle. Van alle (aangemelde) groeibedrijven uit Limburg, Noord-Brabant en Zeeland met een omzet van minstens 10 miljoen euro, scoorde de online shop het best wat betreft omzetgroei, winstgevendheid en de groei van het personeel.

Vijf keer verhuisd sinds oprichting in 2007

Dat de webwinkel blijft groeien, blijkt ook wel uit het aantal verhuizingen. Het ecommerce-bedrijf uit Tilburg is sinds de oprichting in 2007 al vijf keer verhuisd naar een groter pand. Vorig jaar zomer vond de meest recente verhuizing plaats, al wordt een zesde niet uitgesloten. Mede-eigenaar Luuk Schormans zegt tegenover het FD dat hun magazijn “alweer stampvol” ligt.

2 ton per maand aan marketing

De groei van Gereedschapcentrum.nl komt niet helemaal uit de lucht vallen. Zo besteedt de webwinkel aardig wat geld aan online marketing. Dit jaar geeft het zo’n 200.000 euro per maand uit aan manieren om de consument naar hun webwinkel te leiden. Volgens de berekening van het FD komt dit neer op zo’n 6 a 7 euro per bestelling.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten