lightspeed ecommerce
Shopping Awards 2022

Shopping Awards 2022

donderdag 24 maart
Huis ter Duin, Noordwijk, Noordwijk, Nederland

Evenement details

Datum: donderdag 24 maart Locatie: Huis ter Duin, Noordwijk, Noordwijk, Nederland
Evenement website Google Calendar iCal

De Shopping Awards zijn sinds de 2017-editie de nieuwe naam van de Thuiswinkel Awards. Dit jaar worden de awards weer uitgereikt in maar liefst veertig categorieën. Ook zal, net als vorige edities, het publiek samen met experts de uiteindelijke winnaars bepalen.

Shopping Awards en vakprijzen

Naast de veertig verschillende Shopping Awards die gewonnen kunnen worden, zijn er ook vakprijzen te winnen. Het gaat om de B2B Award, Beste Starter Award, Marketplace Seller Award, Duurzaamheid Award en de Logistiek Award. Ook de Ecommerce50 wordt sinds vorig jaar tot vakprijs gerekend.

Inschrijven mogelijk tot 28 januari 2022

Nederlandse webwinkels kunnen zich nu tot en met 28 januari 2022 opgeven. Vervolgens worden in februari de stembussen geopend voor het publiek. De uiteindelijke uitreiking van de prijzen vindt plaats op 24 maart en is vanaf 19:00 via deze link te volgen.

Ook dit jaar heb je de mogelijkheid om je gratis in te schrijven voor de Publieksprijzen. Je betaalt dan alleen voor een winnaarspakket als je wint. Je kunt ook nog steeds de reguliere prijs betalen, net als voorgaande jaren.

Locatie Shopping Awards 2022