Shopping Awards 2022

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Shopping Awards 2022

Evenement details

Datum: dinsdag 07 juni Locatie: Huis ter Duin, Noordwijk, Noordwijk, Nederland
Evenement website
Google Calendar iCal

De Shopping Awards zijn sinds de 2017-editie de nieuwe naam van de Thuiswinkel Awards. Dit jaar worden de awards weer uitgereikt in maar liefst veertig categorieën. Ook zal, net als vorige edities, het publiek samen met experts de uiteindelijke winnaars bepalen.

Shopping Awards en vakprijzen

Naast de veertig verschillende Shopping Awards die gewonnen kunnen worden, zijn er ook vakprijzen te winnen. Het gaat om de B2B Award, Beste Starter Award, Marketplace Seller Award, Duurzaamheid Award en de Logistiek Award. Ook de Ecommerce50 wordt sinds vorig jaar tot vakprijs gerekend.

Inschrijven mogelijk tot 25 februari 2022

Nederlandse webwinkels kunnen zich nu tot en met 25 februari 2022 opgeven. Vervolgens worden in februari de stembussen geopend voor het publiek. De uiteindelijke uitreiking van de prijzen vindt plaats op 7 juni en is vanaf 19:00 via deze link te volgen.

Ook dit jaar heb je de mogelijkheid om je gratis in te schrijven voor de Publieksprijzen. Je betaalt dan alleen voor een winnaarspakket als je wint. Je kunt ook nog steeds de reguliere prijs betalen, net als voorgaande jaren.

Locatie Shopping Awards 2022