menu
lightspeed ecommerce

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Shopping Awards

28 maart 2019 | Noordwijk, Nederland

Evenement informatie

Datum: 28 maart 2019 Locatie: Noordwijk
Nederland
Bezoek website Google Calendar iCal

De Shopping Awards zijn sinds de 2017-editie de nieuwe naam van de Thuiswinkel Awards. Tijdens het Shopping Awards Gala worden de beste webwinkels van Nederland bekendgemaakt. De winnaars van de Publieksprijzen XS (voor webwinkels met een maximale jaaromzet van 4 miljoen euro) worden eerder al bekendgemaakt. Zo won in 2018 Otrium de prijs voor beste startende webwinkel. Maar tijdens de Shopping Awards is het echter de beurt aan de allergrootsten. Wie van hen is volgens het publiek, maar ook volgens de jury het beste?

Publieksprijzen en Vaksprijzen

Op het feestelijke gala worden zowel de Publieksprijzen als de Vaksprijzen uitgereikt. De winnaars van die eerste awardcategorie worden gekozen door de consument, terwijl een professionele vakjury bepaalt welke webwinkels naar huis gaan met de prestigieuze Vaksprijzen. Wie volgt Bol.com op als beste webwinkel van Nederland?

Bij de uitreikingen zijn opnieuw de Publieksprijzen XS, XL, branchegerichte vakprijzen, de KvK Beste Starter Award en de Intershop B2B Award te vergeven. Gegadigden die maximaal 4 miljoen euro per jaar omzetten en over een digitale propositie beschikken, kunnen zich inschrijven voor de Publieksprijzen XS. Partijen met een omzet die hoger dan die grens ligt, komen in aanmerking voor deelname aan de Publieksprijzen XL en/of de vakprijzen.

De inschrijvingen voor de 2019-editie zijn sinds oktober geopend en zullen tot en met januari open zijn. De uitreiking vindt plaats op 28 maart.

Promo Shopping Awards 2019

Locatie Shopping Awards

« Terug naar het overzicht