Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce
Shopping Awards

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Shopping Awards

donderdag 25 maart
Huis ter Duin, Noordwijk, Noordwijk, Nederland

Evenement details

Datum: donderdag 25 maart Locatie: Huis ter Duin, Noordwijk, Noordwijk, Nederland
Evenement website Google Calendar iCal

De Shopping Awards zijn sinds de 2017-editie de nieuwe naam van de Thuiswinkel Awards. Dit jaar is het prijzenevenement weer vernieuwd. In de nieuwe opzet worden de awards uitgereikt in maar liefst veertig categorieën. Ook zal, net als vorig jaar, het publiek samen met experts de uiteindelijke winnaars bepalen.

Shopping Awards en vakprijzen

Naast de veertig verschillende Shopping Awards die gewonnen kunnen worden, zijn er ook vakprijzen te winnen. Het gaat om de B2B Award, Beste Starter Award, Marketplace Seller Award, Duurzaamheid Award en de Logistiek Award. Ook de Ecommerce50 wordt sinds dit jaar tot vakprijs gerekend.

Inschrijven mogelijk tot 22 januari 2021

Nederlandse webwinkels kunnen zich nu tot en met 22 januari 2021 opgeven. Vervolgens worden in februari de stembussen geopend voor het publiek. De uiteindelijke uitreiking van de prijzen vindt plaats op 25 maart en is vanaf 19:00 via deze link te volgen.

Overigens is er nóg iets nieuws aan de verkiezingen dit jaar. Schrijf je je namelijk in voor de Publieksprijzen, dan heb je de mogelijkheid om je gratis in te schrijven. Je betaalt dan alleen voor een winnaarspakket als je wint. Je kunt ook nog steeds de reguliere prijs betalen, net als voorgaande jaren.

Locatie Shopping Awards

« Terug naar het overzicht