Buckaroo beste ecommerce-bedrijf volgens MT

Buckaroo beste ecommerce-bedrijf volgens MT

In een onderzoek naar welke digitale dienstverleners managers zouden willen aanbevelen, blijkt Buckaroo de meest genoemde partij in de rubriek digitale marketing en ecommerce. Het heeft daarmee een eerste plek in de MT Digital 2016 behaald.

Elk jaar doet Management Team onderzoek naar techbedrijven. Het vroeg aan ruim 600 leidinggevenden een oordeel te geven over de digitale dienstverleners met wie ze zaken doen. In de categorie ‘digitale marketing en ecommerce‘ ging het om bedrijven die actief zijn in on andere search- en e-mailmarketing, affiliates, reclame, hosting, social media en ecommerce. In deze groep zat ook Buckaroo, dat meer stemmen kreeg dan bijvoorbeeld Marktplaats Zakelijk en Red Hat.

Derde prijs van dit jaar voor Buckaroo

In hoeverre je een aanbeveling van een club als MT.nl als doorslaggevende factor laat meewegen in je psp-keuze is misschien de vraag, maar Buckaroo lijkt dit jaar bij elke awardshow hoge ogen te gooien, en dat is op zijn minst bijzonder te noemen. Eerder won de betaalprovider ook al een Meet Magento Award en werd het verkozen tot beste payment provider voor het derde jaar op rij in de Emerce top 100. CEO Andre Valkenburg is dan ook terecht trots. “Het is fantastisch om drie prijzen binnen een jaar te winnen. Het is een bevestiging dat onze positie binnen de ecommerce-markt wordt gewaardeerd”, zo vertelt hij.

Volgens de lezers van MT zijn dit de 15 beste bedrijven in de categorie ‘digitale marketing en ecommerce’:
1.Buckaroo 12%
2.Marktplaats Zakelijk 10%
3.Red Hat 9%
4.OrangeValley 8%
5.MetrixLab 7%
6.Mirabeau 6%
7.TamTam 6%
8.The Mobile Company 6%
9.CM Groep 6%
10.eFocus 6%
11.Blinker 5%
12.Colours 5%
13.Clockwork 5%
14.Blue Mango Interactive 5%
15.Digitas LBi 5%

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten