E-commerce Live!

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

E-commerce Live!

Evenement details

Datum: woensdag 07 juni Locatie: Beurs van Berlage, Amsterdam, Amsterdam, Nederland
Evenement website
Google Calendar iCal

E-commerce Live! noemt zichzelf “het toonaangevende ecommerce-event van Nederland”. Op 7 juni 2023 is het event weer terug. Deze dag, gehouden in de Beurs van Berlage in Amsterdam, kent geen traditionele beursvloer met allemaal stands, maar een doorlopend programma met tientallen sessies, rondetafelgesprekken, panels, pitches en demo’s.

Sprekers E-commerce Live!

Het event wordt georganiseerd sinds 2015. In 2022 vond de vorige editie plaats. Het event gaat met meer dan 50 sprekers in op de trends van de komende 5 jaar. Hoe speel je daar nu al op in? Dit jaar zijn merken als ABN AMRO, TikTok en Adidas sprekers, ze vertellen hoe ze ecommerce uitdagingen te lijf gaan. Daarnaast kun je aanschuiven bij een van de roundtables van experts en netwerk met meer dan 1500 medebezoekers.

Veel aandacht voor nieuwe technologieën

Ook (relatief nieuwe) technologieën als voice, virtual reality en kunstmatige intelligentie komen tijdens E-commerce Live! regelmatig voorbij. Toch is het programma niet alleen interessant voor grote spelers die veel geld kunnen besteden aan digitale transformaties. Doordat de sprekers uit verschillende niches komen en werken bij bedrijven die zich in verschillende stadia bevinden, is er voor elke ecommerce-ondernemer iets te halen.

Locatie E-commerce Live!