menu
lightspeed ecommerce

Tweede editie Ecommercerun dit weekend!

Tweede editie Ecommercerun dit weekend!Aanstaande zondag vindt voor de tweede keer de Ecommercerun plaats. Meer dan zestig mensen uit de ecommerce-branche trekken die dag hun hardloopschoenen aan en zullen met goede moed en hopelijk flink wat spoed de Maliebaanloop proberen uit te lopen. De inschrijvingen zijn gesloten, maar toeschouwers zijn natuurlijk nog wel altijd welkom!

Het non-profit evenement is een initiatief van ons, Webwinkel Weblog, en heeft als doel om mensen uit de ecommerce-wereld eens op een ludieke en ongeforceerde manier samen te brengen. De rest van het jaar kunnen we elkaar weer strak in het pak tegenkomen op allerlei ecommerce-beurzen, maar aanstaande zondag staat het plezier voorop. Even lekker tien kilometer lopen met collega’s, branchegenoten en andere vakmensen en achteraf nog wat nababbelen onder het genot van een hapje en een drankje.

Vorig jaar, toen we de Ecommercerun voor het eerst hielden, werd het initiatief louter positief ontvangen en dat was voor ons voldoende reden om er dit jaar mee door te gaan. We wisten met PayPal niet alleen een grote sponsor, maar ook een grote naam uit de ecommerce-wereld aan ons te binden en dankzij hen kunnen we zondag een complete middag aanbieden aan alle hardlopers die zich hebben aangemeld voor de Ecommercerun. Deze dag wordt echter ook mogelijk gemaakt door twee andere bedrijven; te weten Thuisbezorgd.nl, waardoor we straks niet de deur uit hoeven voor wat lekkers na het rennen, en Nic.Oud, die als logistiek bedrijf – uiteraard – het vervoer tussen de Maliebaanloop en de ontmoetingsplek (ons kantoor) zal regelen.

Zoals gezegd, inschrijven voor de Ecommercerun 2013 is niet meer mogelijk, wel kun je ons natuurlijk aanstaande zondag aanmoedigen. Organisator Dirkjan Vis van Webwinkel Weblog zal er zijn, net als één of meerdere mensen van ecommerce-bedrijven als Twinkle Magazine, Eways, V&D, Buckaroo,  myShop, Scotch & Soda, Biedmeer, MultiSafePay en Ogone. Totaal zullen er zo’n zestig mensen meerennen als onderdeel van de Ecommercerun. En oh, de prijs voor de nummer één wordt dit jaar groter dan die van vorig jaar, beloofd. 😉

De Ecommercerun-banner voor de editie van 2013.

Zij zijn er in ieder geval klaar voor:

 

 

Tags

Reacties