lightspeed ecommerce

Mark Tuitert verzorgt warming-up Ecommercerun

Mark Tuitert verzorgt warming-up Ecommercerun

Dat de Ecommercerun elk jaar professioneler wordt is een feit, maar dit jaar kunnen we er zelfs een warming-up aan toevoegen die wordt verzorgd door olympisch kampioen Mark Tuitert. Hij weet als geen ander hoe je topprestaties levert en deelt op 18 oktober die kennis aan de deelnemers van de Ecommercerun.

Wat een paar jaar geleden begon als loop voor een select groepje deelnemers is anno 2015 uitgegroeid tot hét sportevenement van de ecommercebranche. We hebben het natuurlijk over de Ecommercerun, die dit jaar alweer voor de vierde keer wordt georganiseerd. De Ecommercerun organiseren we natuurlijk niet alleen. Het event wordt mogelijk gemaakt voor én door mensen uit de ecommercebranche. Met beslist.nl als hoofdsponsor kan er ook dit jaar weer lekker worden uitgepakt.

Een terugblik
Vorig jaar nam Dennis de Freytas, destijds vanuit Etrias.nl, met een eindtijd van 36:51 geheel terecht de award voor de snelste hardloper in ontvangst. Ook dit jaar is Dennis van de partij, nu vanuit Pranka.nl, en zet hij wederom op het strijdveld van de 10 kilometer zijn beste beentje voor. Hij heeft ons al laten weten dat trainen bij zijn dagelijkse routine hoort, dus de verwachtingen zijn hooggespannen.

En Dennis is niet de enige die zich alweer heeft aangemeld. Voor veel deelnemers wordt het hun tweede, derde of zelfs vierde editie. Zo heeft onder andere een hele delegatie van JMango360 en Ve Interactive zich al aangemeld. Evenals Joachim de Boer van DeOnlineDrogist en Gijs Vroom van Emerce, dus gezellig wordt het sowieso. En hopelijk zullen er ook de nodige persoonlijke records worden verbroken. Hoofdsponsor beslist.nl heeft met de nationale schaatsploeg al de nodige records mogen faciliteren, dus de lat mag wat ons betreft best hoog liggen.

Een Olympisch tintje
Heb jij je opgegeven, of overweeg je om mee te doen, maar kun je wel een duwtje in de rug gebruiken? Tijdens het event verzorgt niemand minder dan Olympisch kampioen Mark Tuitert de warming-up. Met zo’n gedegen voorbereiding is het lopen zelf een eitje. Toch? Maar of je het nu doet met twee vingers in je neus of met je tong op de grond, het is sowieso een keer wat anders dan altijd maar je branchegenoten tegenkomen in de gebruikelijke conferentiezalen.

Wil je het event aan je voorbij laten gaan omdat je conditie nog wat te wensen overlaat? Geen paniek, oftewel dit is geen excuus, je hebt nog een kleine twee maanden de tijd om lekker fit te worden. En speciaal voor de mensen die 10 kilometer toch iets te veel van het goede vinden, organiseren we ook een variant van 6 kilometer.

Interesse? Schrijf je dan nu in!

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch

Gerelateerde berichten