Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce

Hardlopen met ecommerce!

hardlopen met de ecommerce-brancheLoop jij hard en lijkt het je leuk om eens samen met wat andere mensen uit de ecommerce-branche te lopen? Doe dan mee met de ecommerce-run 2012! We richten ons op de tien kilometer op een mooie locatie in de Randstad. Bekende ecommerce-spelers hebben al laten weten interesse te hebben. Kom jij ook?

Hardlopen en ecommerce
Het runnen van een webwinkel en hardlopen hebben veel met elkaar gemeen. Het gaat er niet om hoe snel je van start gaat maar of je het volhoudt. Je kunt duizend adviseurs inschakelen, de mooiste uitstraling hebben en het meeste in de aankleding hebben geïnvesteerd maar uiteindelijk is het vooral je eigen hart en doorzettingsvermogen die ervoor zorgt dat je niet halverwege afhaakt. Of je nu klein of groot, oud of jong en snel of juist minder snel bent, zolang je eigen records weet te verbreken zit je in de race.

Met zoveel overeenkomsten is het niet zo gek dat veel mensen uit de ecommerce hardlopen. Daarnaast is het een ideale sport voor ondernemers, omdat je het kunt doen waar en wanneer je wilt. Er is altijd wel een moment in de week dat je even je schoenen aan kunt trekken om een rondje te doen!

Wat dan wel weer gek is, is dat er zoveel mensen in de branche het doen maar er – voor zover wij hebben kunnen ontdekken – nog nooit iets samen is ondernomen. Daar willen wij verandering in brengen. In oktober willen we ons gaan aansluiten bij een bestaand parcour. De Sloterplasloop (Amsterdam) op 7 oktober bijvoorbeeld. Een alternatief is de Maliebaanloop te Utrecht op 21 oktober. Gezien de huidige geïnteresseerden zoeken we vooral een locatie in de Randstad.

Geïnteresseerden!
Heb jij interesse? Dan loop je zeker niet alleen. Wij zijn zelf (Zietuwel) natuurlijk van de partij maar ook bekende namen uit de ecommerce hebben al laten weten graag mee te willen lopen. O.a. Cor Molenaar (Cor Molenaar) Edwin de Ron (Rabobank) Kees van Dijk (Webwinkelsucces) Eelco de Boer (Luondo) en de heren van Paazl (Paazl) hebben tijdens een eerste brainstorm of tweet al interesse getoond. Er zijn natuurlijk nog veel meer ecommerce-spelers die hardlopen dus we hopen op een mooie opkomst. Kom jij ook?

Ecommerce-run steunen?
Wil je niet alleen meelopen maar ook graag de ecommerce-run zelf steunen? Dan zoeken we nog een sponsor voor een borrel (of groot glas water ;-)). Verder zoeken we nog een leuke prijs voor de snelste heer of dame uit de ecommerce, en voor smoesjes als ‘mijn schoenen zijn net stuk’ kunnen we uiteraard ook nog sponsors gebruiken. Daarnaast is wat extra media-aandacht natuurlijk niet verkeerd dus verspreid het bericht onder mogelijke deelnemers!

Tien kilometer hardlopen in de Randstad dus, met ecommerce-mensen ergens in oktober. Exacte details volgen binnenkort. Stuur een e-mail, of volg de Ecommerce Run op Twitter voor verdere informatie. Tot dan! 

Update: 12 september
Het event heeft zijn eigen website gekregen! Bezoek Ecommercerun.nl voor het laatste nieuws.

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch