Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce

Doe mee met de EcommerceRun 2013!

Doe mee met de EcommerceRun 2013!We kennen verschillende events en organisaties die zich inzetten voor een sportieve en gezonde ecommerce-branche maar sinds afgelopen jaar is er daarvoor een die met kop en schouders boven de rest uitsteekt of… met twee stappen voorloopt op de rest. De EcommerceRun zal ook dit jaar weer in oktober plaatsvinden

De EcommerceRun is afgelopen jaar door Webwinkel Weblog in het leven geroepen om naast alle formele evenementen in warme conferentiezalen waar we in maatpakken met zakken vol visitekaartjes rondlopen, elkaar ook eens op een wat luchtigere manier te leren kennen. Met als dresscode een trainingspak en sportschoenen of op zijn minst lekker sportief gekleed, gaan we in een geheel verzorgde dag in het midden van het land samen een blokje om. Dat was het idee en dat was afgelopen jaar gelijk een enorm succes!

Op 20 oktober gaat de tweede editie van de EcommerceRun daarom weer van start. Op de Maliebaan in Utrecht kunnen de echte doorzetters aantonen dat ze tien kilometer aan éen stuk door prima kunnen volhouden. Enkele sponsoren hebben al toegezegd en we hebben dit keer flink de tijd voor de organisatie dus we hopen op een nog groter feestje dan afgelopen jaar!

Heb je nog geen conditie?
Is jouw bureaustoel gepromoveerd tot rolstoel en is het toilet je eigenlijk al te ver? Geen probleem. Je hebt nog precies zes maanden en dat is precies genoeg als je morgenochtend gaat starten met een eerste les van… nou ja welk hardloopschema dan ook. Wij hebben zelf leren ‘rennen met Evy’, de Vlaamse presentatrice die je aan de hand neemt, van de eerste stapjes tot de volle tien kilometer! Gezien de conditie waarmee wij afgelopen jaar in april zijn gestart waren die eerste lessen voor ons eigenlijk zelfs het zwaarst.

Voor mensen die, in tegenstelling tot wij, niet zo fan zijn van het Vlaamse accent zijn de lessen van Renate Wennemars, of de trainingen van Nike of Runnersworld misschien wel aan te raden. Hardloopschoenen heb je pas nodig bij je derde les, dus die eerste keer kan prima op je oude gympies. Dus begin vanavond de avond goed met twintig minuutjes sportief buiten zijn of zet morgen de wekker een halfuurtje vroeger! Doe dat drie keer per week en in oktober doe jij mee met een heus hardloop-event van tien kilometer! Zo gemakkelijk is het!

Time to beat van 2012 is 45:33, afgelopen jaar gelopen door webwinkelier Kees van Dijk van de HangmatGigant.nl. Kun jij dat beter? De inschrijvingen zijn vast geopend, sponsoren mogen zich melden en eventuele tips of aanmoedigingen zijn zeer welkom. Wij hebben er in ieder geval zin in!

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch