menu

Zweedse Heppo komt naar Nederland

Zweedse Heppo komt naar NederlandDe Zweedse webwinkel Heppo is deze week gelanceerd in ons land. Op Heppo.nl worden meer dan driehonderd verschillende merken schoenen aangeboden. De eigenaar van Heppo is geen onbekende in Nederland, want eerder startte de eigenaar hier ook al met Nelly.com.

Achter Heppo.nl zit dan ook niet de eerste de beste. Eigenaar CDON Group AB is een grote ecommerce-speler in Scandinavië met meer dan tien verschillende titels in het portfolio. Heppo.com werd in augustus 2010 gelanceerd en was binnen vijf maanden actief in Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. Vandaag de dag is het een van de snelst groeiende webwinkels op dat gebied, volgens  het persbericht van CDON Group.

 

CDON Group AB in Nederland al actief
CDON heeft webwinkels in de categorieën kleding, accessoires, sportattributen, huishouden, multimedia en elektronica. En nadat de kledingshop Nelly.com online ging in ons land is het nu de beurt aan schoenenwinkel Heppo. “ De lancering in Nederland is een uitdagende mogelijkheid voor ons om onze aanwezigheid in een érg interessante markt te vergroten”, zo vertelt ceo Paul Fischbein. “Nederland is een belangrijk land in de Europese ecommerce-economie en een markt met een aanhoudend hoge groei. We vertrouwen erop dat Heppo.nl iets interessants te bieden heeft voor de consument, dat past in de huidige markt.”

Heppo biedt gratis verzending en retournering
En het feit dat Heppo standaard gratis verzending, gratis retournering en een prijsgarantie hanteert, zal daar vast aan bijdragen. De webwinkel ziet er in ieder geval professioneel en uitnodigend uit, al is het natuurlijk maar de vraag in hoeverre de Nederlandse online shopper zit te wachten op nóg een schoenenwinkel. Heppo verkoopt overigens ook allerlei toebehoren, zoals antislipzolen, schoenveters, inlegzolen en schoenlepels. Ook tassen, portemonnees, mutsen, hoeden, sjaals, handschoenen en riemen worden door Heppo verkocht.

CDON Group is opgericht in 1999 en heeft meer dan 450 mensen in dienst. Onder de titels die ze beheren valt onder andere mediashop CDON.com, boekenwinkel Bookplus.fi, speelgoedwinkel Lekmer.com, shoppingclub Members.com, fitnesswinkel Gymgrossisten.com en interieurshop Room21.com.

 

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch