menu
lightspeed ecommerce

Zanox in zee met shopportaal Shoppable

Zanox is een samenwerking aangegaan met de Nederlandse startup Shoppable. Hierdoor hebben publishers van het advertising-netwerk de mogelijkheid om gemakkelijk een webwinkel toe te voegen aan hun website of blog. Het whitelabel ecommerce-portaal van Shoppable wordt al gebruikt door onder andere ELLE en Beau Monde.

Door de samenwerking met Shoppable kunnen alle retail- en shopping-adverteerders uit Zanox’ netwerk hun producten terugvinden in aangepaste webwinkels van bloggers en andere ‘influencials’. Voor die laatste groep is het toevoegen van het shopportaal een extra mogelijkheid om geld te verdienen aan hun bezoekers. Volgens Zanox zijn met de webwinkel “grote investeringen en dure, tijdrovende activiteiten als voorraaden, klantenservice en logistiek niet langer nodig. ”

De webwinkel is volledig aan te passen naar de eigen huisstijl en zou te implementeren moeten zijn zonder dat de website-eigenaar over enige technische kennis beschikt. “In het Shoppable-dashboard kunnen publishers met één klik producten selecteren die relevant zijn voor hun doelgroep. Daarbij is direct te zien welk bedrag aan commissie er wordt verdiend bij iedere verkoop.”

Beau Monde - webwinkel (Shoppable)

Tags

Reacties