Wint webwinkelier de Columbus Trofee?

Columbus Trofee straks voor Jasper van Roon?Jasper van Roon, eigenaar van Freshweb.nl, is genomineerd voor de Columbus Trofee! Deze prestigieuze aanmoedigingsprijs is te winnen door startende, eigenzinnige en succesvolle ondernemers die toeleverancier zijn aan de horeca.

 

We vinden het altijd leuk om te zien hoeveel prijzen er gewonnen worden door bijzondere mensen in de ecommerce branche en vandaag is weer zo’n dag. Jasper van Roon, eigenaar van Freshweb.nl is genomineerd voor de Columbus Trofee vanwege onder andere de online bestelmogelijkheden die het bedrijf de horeca en groothandel biedt. 

“In een tijd waarin bestellen via internet voor de horeca helemaal nog niet zo gewoon was, hebben wij in een online bestelsysteem geïnvesteerd waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn – zowel voor de gebruikers als voor de leveranciers,” aldus een trotse Jasper van Roon die sinds de start van Freshweb.nl al de nodige obstakels heeft overwonnen.
 
De jaren van hard werken, gedurfd ondernemerschap en spectaculaire groei worden voor Jasper van Roon (Freshweb.nl) beloond met deze nominatie. Dit jaarlijks terugkerende initiatief dient als steun in de rug voor jonge ondernemers die op geheel eigen wijze succesvol zijn. 
 
Zonder durf, lef, ondernemersgeest en een eigenzinnige insteek kom je niet ver. Zeker niet als je zoals Freshweb.nl als leverancier voor de horeca toelegt op het leveren van dagverse producten die 24/7 online besteld kunnen worden. Inmiddels heeft Freshweb.nl 1.000 bestellende klanten en zo’n 2500 dagverse producten, variërend van groente, fruit, vlees, vis, zuivel en brood, die dagelijks met circa 30 bestelwagens door heel het land bij de klant afgeleverd worden. “Tot in de koelcel, want kwaliteit en service staan voorop!”. 
 
Met inmiddels 10 vestigingen is de beoogde landelijke dekking zo goed als bereikt en maakt Jasper zich klaar voor internationale expansie. “Duitsland, België en Finland staan binnenkort op de planning en wat ons betreft is het eind nog lang niet in zicht”, aldus Van Roon. 
 
In totaal zijn er nog zeven ondernemers in de race. Op 19 november aanstaande vindt de volgende juryronde plaats en moet Van Roon voor een 25-koppige jury een presentatie geven die hopelijk tot de finaleronde leidt.
Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten