Win jij een Meet Magento Award?

Win jij een Meet Magento Award?

Op 10 mei vindt het ecommerce-evenement Meet Magento weer plaats. Tijdens dit event worden de Meet Magento Awards uitgereikt en inschrijven voor deze prijs kan nog tot eind maart. Er valt een beeldje te winnen in vijf verschillende categorieën en wij zullen er ook bij zijn.

Meet Magento is inmiddels een waar begrip geworden in de Magento-wereld. Het event wordt in meer dan twintig landen georganiseerd en zal dit jaar voor de negende keer in ons land plaatsvinden. Tijdens het evenement word je up-to-date gebracht over de webwinkelsoftware door winkeliers, developers en bureaus, maar veel mensen zullen ook vooral naar deze dag toeomen voor de speciale afterpaty, waar de winnaars van de Meet Magento Awards worden bekendgemaakt.

Elk Nederlands bedrijf of webwinkel die het afgelopen jaar heeft gewerkt om een mooi Magento-project of –shop te realiseren kan zichzelf (laten) nomineren voor zo’n prijs, die in vijf verschillende categorieën zal worden uitgereikt.

Magento Community en Enterprise

Zo kunnen Magento Community-webwinkels zich aanmelden voor de Magento Community Award, die is bedoeld voor webshops die zich richten op de Nederlandse markt en waarvan hun hoofdkantoor (of die van hun ecommerce-partner) in ons land is gevestigd. Webwinkels die draaien op Magento Enterprise, kunnen meedingen naar de Magento Enterprise Award. Ook hier gelden de criteria dat er gefocust moet worden op de Nederlandse markt en dat het hoofdkantoor ook hier staat.

Sinds de lancering van Magento 2 zijn er veel nieuwe projecten opgezet die draaien op het vernieuwde platform. Dergelijke projecten maken kans op de Magento 2 Award, mits ze zich op de Nederlandse markt richten. Elk project, module, event, oplossing of initiatief dat positief bijdraagt aan de Magento-gemeenschap in ons land kan zich aanmelden voor de Community Project Award, terwijl leveranciers of ontwikkelaars van maatwerk of extensies voor Magento zich mogen aanmelden voor de Magento Innovatie Award.

Inschrijven en stemmen op Meet Magento Awards

Inschrijven kan nog tot 31 maart. Daarna worden, op 18 april, de genomineerden bekendgemaakt. De kanshebbers worden geselecteerd door een expertjury en er kan vervolgens tot 1 mei worden gestemd door het publiek. En op 10 mei vindt het evenement plaats en worden de awards uitgereikt.

Ontvang meer artikelen zoals deze via e-mail

Gerelateerde berichten