menu

Win jij de eerste Meet Magento Awards?

Win jij de eerste Meet Magento Awards?In Nederland zijn we al enige tijd bekend met Meet Magento, het evenement waarbij de webwinkelsoftware Magento centraal staat. Dit jaar vindt het plaats op 27 en 28 mei en dan zullen ook voor de allereerste keer de Meet Magento Awards worden uitgereikt. Hiervoor aanmelden kan nog tot en met 24 april. Doe jij mee?

De organisatie achter Meet Magento zal dit jaar prijzen uitreiken in zes verschillende categorieën: Community, Enterprise, Nieuwkomer, Extensie, Innovatie en Beste individuele bijdrage. Nog tot en met aanstaande vrijdag kunnen kanshebbers zich aanmelden via de website van het evenement.

“Op Meet Magento staat innovatie centraal, dus daar hoort ook beloning en erkenning bij”, aldus de organisatie. “Op de tweede dag van het evenement, 28 mei, maken we de winnaars bekend die gekozen zijn door het publiek en de vakjury.”

Mobiel-vriendelijkheid belangrijk onderdeel
Zoals gezegd, aanmelden kan nog tot en met vrijdag. Daarna gaat een vakjury zich buigen over de aanmeldingen en komen er uiteindelijk per categorie drie genomineerden uit. Bij deze selectie wordt er gelet op gebruiksvriendelijkheid, design, mobiel-vriendelijkheid en toepasbaarheid voor andere webwinkels.

Vanaf 1 mei worden de genomineerden bekendgemaakt en kan er door iedereen worden gestemd. Dit kan nog tot ‘enkele uren voor de uitreiking’. Per categorie wint de genomineerde met de hoogste score van het publiek.

Over Meet Magento
Over iets langer dan een maand vindt Meet Magento weer plaats, in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens deze twee dagen zullen 32 sprekers een praatje doen, waaronder de naar Jmango360 overgestapte Eelco van Wijk.

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch