menu

Win 100 euro aan meubelen

ADVERTORIAL Is je kantoor toe aan een nieuwe inrichting? Of kan het magazijn van je webwinkel wel wat extra opbergkasten gebruiken? Raad dan de prijs van een IKEA inrichting en win een cadeaupas van €100,- !

Je maakt kans op een van de cadeaupassen door mee te doen aan de IKEA Ready, Set, Business Loterij, die op 10 mei van start ging.

Door middel van het raden van de prijs van de IKEA inrichting van een café of kantoor win je loten voor de loterij. Je krijgt drie kansen en een paar aanwijzingen om zo dicht mogelijk bij de juiste prijs te komen. Hoe dichter bij de juiste prijs, hoe meer loten je krijgt! Je kunt tot drie loten winnen.

Je kiest zelf of je de prijs van de inrichting van het café of het kantoor raadt, en krijgt een filmpje te zien waarin de inrichting tot stand komt. Hier zie je hoe het café wordt ingericht met IKEA meubelen.

Als het filmpje hierboven niet goed werkt kijk dan hier.

Om mee te doen dien je je aan te melden bij het IKEA Business Netwerk, dit is zo gebeurd en is geheel gratis! Door in te loggen op het IKEA Business netwerk activeer je je lot automatisch. Je kunt tot 18 juni meedoen en de winnende loten worden getrokken op 21 juni. Uiterlijk 25 juni laat IKEA je weten of je één van de gelukkigen bent!   

Ga naar de website van de IKEA Business Loterij om je geluk te beproeven!

 

 

 

Reacties