Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce

Wij starten een ecommercepanel, help je mee?

Wij starten een ecommercepanel, help je mee?Op Webwinkel Weblog schrijven we met regelmaat artikelen waarbij we afgaan op onze eigen mening of die van een aantal webwinkeliers om ons heen. Dit willen we vanaf nu ook doen met anderen die we kunnen vragen om hun professionele mening, visie of ervaringen. We starten dus een ecommercepanel van webwinkeliers en andere uit de webwinkelwereld. Help jij mee?

We zijn vooral op zoek naar de mening en inzichten van webwinkeliers, maar andere professionals die regelmatig te maken hebben met webwinkeliers, zoals (toe)leveranciers, psp’s, logistieke dienstverleners en al die andere spelers uit de branche, zijn natuurlijk ook welkom!

Wat willen we?
De bedoeling is dat we een panel va deskundigen bij elkaar hebben, die we af en toe zullen mailen met een vraag, stelling of case. Of je antwoordt of niet, die keuze blijft altijd vrijblijvend, maar degenen die ons voorzien van de meest uitgebreide, onderbouwde, verrassende of unieke antwoorden zullen worden geciteerd in het dan te schrijven artikel. En een verwijzing naar je webwinkel of bedrijf hoort er dan natuurlijk ook bij! Meld je aan!Wat vragen we?

Aan wat voor vragen je moet denken? Het kan wat ons betreft alle kanten op. We kunnen bijvoorbeeld vragen wat voor origineels jij hebt gedaan naar aanleiding van het WK, we kunnen vragen wat jij vindt van de nieuwe Europese wetgeving omtrent kopen op afstand, we kunnen vragen wat voor levertijden jij hanteert of we kunnen vragen hoe jij denkt over het feit dat webwinkel X nu ook Y-producten verkoopt.

Waarom zou je meedoen?
Op het Webwinkel Forum zien we iedere dag weer hartstikke interessante en levendige discussies plaatsvinden. Maar dit zijn veelal reacties op een vraag of klacht van iemand (uit de branche). Wij willen dit soort enthousiaste forumleden, maar ook mensen die zich nooit op het forum hebben geregistreerd, ook regelmatig om hun mening vragen zodat wij op die manier kleinschalige onderzoekjes kunnen uitvoeren die hopelijk tot interessant inzicht leiden. Als je meedoet, dan wordt je mening gehoord en mogelijk zelfs verspreid op ons weblog. En uiteraard komt je webwinkel of ecommerce-bedrijf dan ook eventjes in the picture te staan. Dus, waar wacht je nog op?!


Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch