menu
lightspeed ecommerce

Wie wordt The Ultimate Webshop?

The Ultimate WebshopWe hebben het hele prijzencircus rond de Thuiswinkel Awards en vervolgens de Thuiswinkel Innovatie Awards allemaal net gehad maar deze organisatie is zeker niet de enige instantie die prijzen uitdeelt. Een interessant nieuw initiatief is gisteren van start gegaan. De prijs voor The Ultimate Webshop van 2011!

The Ultimate Webshop 2011
Van 1 mei  tot 1 juli 2011 organiseert Ultimate Webshops de verkiezing “The Ultimate Webshop”. Online shoppers kunnen via www.ultimatewebshops.nl stemmen op wat zij denken dat de meest ultieme webshop is en maken daarbij zelf kans op enkele aardige prijzen. Ook voor de webshops zijn er leuke prijzen te winnen.

Iedere webshop kan zich aanmelden voor deelname aan de eerste ronde van deze verkiezing. Bezoekers van Ultimate Webshops kunnen vervolgens stemmen uitbrengen op de deelnemende webshops. Op 1 juni wordt bekend gemaakt welke webshops de meeste stemmen ontvangen hebben en nog kans maken op de titel The Ultimate Webshop. Zij gaan door naar de tweede ronde. Ook in deze ronde kunnen bezoekers van de website hun stem uitbrengen. Op 1 juli wordt bekend gemaakt welke webshop zich een jaar lang The Ultimate Webshop van 2011 mag noemen.

Prijzen winnen met je webshop
Voor zowel de stemmers als de webshops zijn er bij The Ultimate Webshop prijzen te winnen. De totale waarde van het prijzenpakket bedraagt momenteel €500,- en wordt mogelijk gemaakt door door het eveneens vrij jonge ecommerce bedrijf Mysterywebshopper. Zij bieden de winnaar een gratis bezoek van een van de Mysteryshoppers aan. De waarde is dus helaas niet in geld maar in tegoeden maar om de prijs zou je het natuurlijk eigenlijk niet moeten doen.

Vooral de eer en hopelijk wat publiciteit, waarbij je jezelf een jaar lang de ultieme webshop kunt noemen, zijn natuurlijk niet te negeren! Hoe je een prijs als deze binnensleept? Lees dan het weblog bericht op Ondernemen & Internet: Prijzen winnen doe je zo!

Tags

Reacties